ראיתי הבוקר מייל משחר הרץ המפשר על מפגש פברואר של הקורס של ביר מאסטר - הפעם בנושא לאגר. מי מתכנן לבוא?
להלן המייל כלשונו (למי שלא קיבל ישירות):
אחרי תרדמת חורף קצרה – אנחנו חוזרים למסלול.
בשביל להחזיר אתכם בדרך קלה ומרעננת,
מפגש חודש פברואר יעסוק בסגנון הקליל – לאגר על סוגיו השונים.
מה זה בדיוק לאגר?
איפה הכל התחיל ומי היה הראשון שאיחסן בירה בקור?
איפה וכיצד התפתח הסגנון על שלל תתי סוגיו?
מה לעזאזל ההבדל בין לאגר לפילזנר?
איפה קרלסברג נכנסים בכל הסיפור הזה?
ואיך גם אתם יכולים לייצר בירות לאגר בבית?
כל השאלות, כל התשובות והמון טעימות (עיוורות) של לאגרים. (ושל הבירות שלכם).
מתי? – יום חמישי, 18/2, 18:00-20:30 – בתל אביב (מיקום סופי יקבע בהמשך).
הרשמה דרך אתר ביר מאסטר. 50 ש"ח לכרטיס (אפשר לנקב כרטיסיות).
http://www.beermaster.co.il/?CategoryID=313ArticleID=1066Page=1
סיום הרשמה – 16/2 בשעה 18:00. ניתן להביא אורחים בתשלום ובירות כמובן.
(יש ליידע אותי לגבי כמות וסוגי הבירות שברצונכם להביא).