אני מצטער אם אני ממחזר נושאים שכבר נידונו,
עניין הקגים התחיל שוב לעניין אותי לאחרונה.
ע"פ הבנתי יש יתרונות וחסרונות לנושא:
חסרונות:
א. המחיר - כל קג עולה כמה מאות שקלים וזה עוד לפני בלון הגז (~700 ש"ח) והצנרת הנדרשת.
ב. הזמינות - חוץ מהבלון, כנראה שצריך לקנות הכל בחו"ל (ג'וש, מה בסוף נסגר עם המשלוח של מדויטשלאנד?)
ג. חוסר ניידות - יותר קל לזרוק שישיה באוטו כשנוסעים לטיול מאשר חבית (+בלון+מקרר...).
ד. קשה לחלק בירה לחברים כשהיא כולה מאוכסנת בחבית אצלי במקרר. מצד שני החברים יבואו לבקר ואז הם ירצו גם משהו לאכול ואולי איזו סיגריה בקטנה.
וליתרונות:
א. חסר סדר ביקבוקים, שטיפה, חיטוי, פיקוק וכהנה וכנה משימות מעצבנות.
ב. אפשר לשתות בירה תוך שבועיים מהבישול (!)
ג. שליטה חסרת פשרות על רמת המיגוז
ד. ברז בירה בבית - היש משהו יותר מגניב מזה?
בקיצור, אני עוד מתלבט. אשמח לפידבק שיעזור לי להטות את הכף.
כמו כן, מהחברים שעובדים היום עם חביות (to keg = לחבת?) אשמח לתובנות - האם רק חביות קורני, האם חביות סנטנרטיות באות בחשבון, הערכת עלות של סט אפ כזה. ?