בישלתי היום פורטר בלטי, 7.8 קילו גרעינים ל-21.5 ליטרים (אחרי רתיחה), ועוד הוספתי ברתיחה 250 גרם סוכר חום, הצפיפות ה- OG יצא 1068 אחרי תיקון טמפרטורה.
הגיוני?
בבירות אחרות היו לי למשל 6.5 קילו גרעינים ללא כל תוספת סוכר ואותה כמות תירוש והצפיפות עמדה על 1070 או יותר.
אני מפספס כאן משהו?
המאש התבצע 80 דקות בטמפ' של 66 מעלות צלסיוס.
בניגוד לבישולים קודמים, בהם ביצעתי באץ' ספארג', בבישול הזה עשיתי ספארג' רציף, שאם אני לא טועה אמור להיות יותר טוב לא?