הי,
ביום חמישי בישלתי בירת חיטה בסגנון גרמני , פעלתי באופן אוטומטי ולא על פי תכנית המתכון ובישלתי את הכשות הרבה יותר מדי זמן.
התוצאה הייתה מרירות כפולה מהמתוכנן , הבירה כבר תוססת חזק.
חשבתי לתקן את המצב על ידי בישול נוסף ללא כשות ולצרף אותו לבטש הקיים (ע"פ BeerSmith זה יתן את המרירות המבוקשת) .
אז.. חוץ מהעובדה שנפח הבטש יוכפל מ30 ליטר ל 60 ליטר (יש לי חביות בנפח הזה) זה נרה סביר .
אשמח לדעת האם למי מהחברים יש נסיון ואו תובנות נוספות ???