http://www.nytimes.com/2010/01/27/dining/27growl.html?8dpc
מתי גם אצלינו?
http://www.nytimes.com/2010/01/27/dining/27growl.html?8dpc
מתי גם אצלינו?
בהחלט נחמד, באירופה קיים כבר המון זמן
אצלנו מעט בעייתי, אבל עם גל הטרנדיות החדש מי יודע?....
אולי אפילו אצל אחד מאיתנו.....
אני רק לא הבנתי מה חיי המדף של בירה כזו. ז"א אחרי שמילאו לי בקבוק בבר, תוך כמה זמן אני חייב לשתות אותו?
ראיתי משהו דומה ביריד "טעם העיר" בתל אביב וגם בפסטיבל גולדסטאר בחיפה .
מדובר בבקבוקי פלסטיק גדולים שנראים כמו בקבוק קרלסברג ירוק (לדעתי הבקבוקים הירוקים שמכילים נוזל מוגז בטעם צהוב של חברת קרלסברג, בכלל לא בירה).
יש לבקבוקים האלו פקק מתברג וניתן לסגור אותם הרמטית כדי (כאילו) לשמור על הגיזוז .
זה הכי קרוב שיש בארץ .
אני לא מבין למה בשלני בירה בייתית צריכים אביזר כזה כשיש להם במקרר בירה מעולה ,טריה ואיכותית מעשה ידיהם ? .
מי שממש צריך אביזר דומה יכול לקנות באיקאה בקבוקי פליפ מזכוכית בעלות של 15 ש"ח .
ארז.
איזה יופי התמונה הזאתי
http://www.nytimes.com/imagepages/2010/01/27/dining/27growl-2.html