כתבה מעניינת שפורסמה ב New York Times

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
דרור ספיר's picture

Location

Denver
United States
תאריך הצטרפות לפורום: 01/28/2010

בהחלט נחמד, באירופה קיים כבר המון זמן

אצלנו מעט בעייתי, אבל עם גל הטרנדיות החדש מי יודע?....  

אולי אפילו אצל אחד מאיתנו.....

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני רק לא הבנתי מה חיי המדף של בירה כזו. ז"א אחרי שמילאו לי בקבוק בבר, תוך כמה זמן אני חייב לשתות אותו?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
ארז- בירת הכרמל's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2010

ראיתי משהו דומה ביריד "טעם העיר" בתל אביב וגם בפסטיבל גולדסטאר בחיפה .

מדובר בבקבוקי פלסטיק גדולים שנראים כמו בקבוק קרלסברג ירוק (לדעתי הבקבוקים הירוקים שמכילים נוזל מוגז בטעם צהוב של חברת קרלסברג, בכלל לא בירה).

יש לבקבוקים האלו פקק מתברג וניתן לסגור אותם הרמטית כדי (כאילו) לשמור על הגיזוז .

זה הכי קרוב שיש בארץ .

אני לא מבין למה בשלני בירה בייתית צריכים אביזר כזה כשיש להם במקרר בירה מעולה ,טריה ואיכותית מעשה ידיהם ? .

מי שממש צריך אביזר דומה יכול לקנות באיקאה בקבוקי פליפ מזכוכית בעלות של 15 ש"ח .

 

ארז.

 

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

איזה יופי התמונה הזאתי

http://www.nytimes.com/imagepages/2010/01/27/dining/27growl-2.html