Schmulz highland ale 20 liters
לתת:
-3 קילו פייל מאלט בריטי (מאריס אוטר)
-חצי קילו לתת גרמני מעושן rauchmalz
-250 גרם לתת קארא מיוניך #3
-150 גרם שעורה קלויה roasted barley
-350 גרם שיבולת שועל flaked oats
כשות:
- 45 גרם פוגל 4.2 % AA הרתחה 90 דקות
-15 גרם פוגל 4.2 % AA הרתחה 15 דקות
- 30 גרם איסט קנת גולדינגס הרתחה 5 דקות
אחר:
-כפית אייריש מוס ל15 דקות הרתחה
10 גרם שבבי עץ אלון צרפתי שבועיים בתסיסה שניה
שמרים: אייל אנגלי 04
מאש:13 ליטר מים 67 מעלות צלסיוס ל80 דקות, 10 דקות לאוטר. ספארג: 17 ליטר ב78 מעלות.
צפיפות התחלתית מטרה: 1050 סופית: 1014
להגיז ל 2.2 נפח בערך(הגזה עדינה)
אייל קלוי עם טעמי עץ קרמלי מעט ומריר על גבול הפורטר, רמז מעושן.
לרוויה!