מתכון שנלקח מהמגזין BYO.
טעמתי אותו פעם ראשונה אצל נועם והתלהבתי.
לגמתי אותו כרגע לאחר רק 5 ימים בבקבוק והוא כבר משגע.
מתכון פשוט, מאלטי, נעים ומשגע. בירה PA ליום יום.
שימו לב שהמשקלים והערכים מופיעים מצד ימין.
תהנו לכם,
סיינט
נ.ב.: זה היה נחמד אם כל אחד מאיתנו היה משתף מתכון אחד שהוא אוהב. ותיקים וחדשים כאחד.
BeerSmith Recipe Printout - http://www.beersmith.com
Recipe: Batch 25: 20100919-Fat Tire Clone
Brewer: Fernando
Asst Brewer:
Style: American Pale Ale
TYPE: All Grain
Taste: (35.0)
Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size: 20.00 L
Boil Size: 23.00 L
Estimated OG: 1.055 SG
Estimated Color: 7.5 SRM
Estimated IBU: 19.9 IBU
Brewhouse Efficiency: 73.00 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
4.00 kg Pale Malt (2 Row) UK (3.0 SRM) Grain 80.00 %
0.25 kg Biscuit Malt (23.0 SRM) Grain 5.00 %
0.25 kg Cara-Pils/Dextrine (2.0 SRM) Grain 5.00 %
0.25 kg Caramel/Crystal Malt - 20L (20.0 SRM) Grain 5.00 %
0.25 kg Munich II (Weyermann) (8.5 SRM) Grain 5.00 %
25.00 gm Williamette [5.50 %] (60 min) Hops 15.9 IBU
13.00 gm Fuggles [4.50 %] (20 min) Hops 4.1 IBU
15.00 gm Fuggles [4.50 %] (0 min) Hops -
1.06 tsp Irish Moss (Boil 15.0 min) Misc
1 Pkgs Safale US-05 (Fermentis #US-05) Yeast-Ale
Mash Schedule: Single Infusion, Full Body, Batch Sparge
Total Grain Weight: 5.00 kg
----------------------------
Single Infusion, Full Body, Batch Sparge
Step Time Name Description Step Temp
60 min Mash In Add 15.00 L of water at 73.8 C 68.0 C
Notes:
------
Sparge at 77 C
-----------------------------------------------------------------------------