בירה שאני עושה כל 3 בישולים. טעים, פשוט וקל. הבעיה שנגמר מהר.
זה לא IPA בגלל 26IBU אבל יש לבירה ארומה כשותית מצויינת וצבע יפה
את הסוכר החום- להוסיף לאחר כיבוי האש, רגע לפני הקרור.
רם
BeerSmith Recipe Printout - www.beersmith.com
Recipe: Wicked IPA)
Brewer: GuBeeRa
Asst Brewer:
Style: Pale Ale
TYPE: All Grain
Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size: 20.00 L
Boil Size: 22.89 L
Estimated OG: 1.062 SG
Estimated Color: 13.2 SRM
Estimated IBU: 26.2 IBU
Brewhouse Efficiency: 73.0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
kg 4.5 Pale Malt (2 Row) UK (3.0 SRM) Grain 84.9%
kg 0.25 Caramunich Malt (56.0 SRM) Grain 4.7%
kg 0.05 Carafa III (525.0 SRM) Grain 0.9%
gm 30 Cascade [7.80%] (60 min) Hops 24.5IBU
gm 10 Cascade [7.80%] (5 min) Hops 1.7IBU
28.30 gm 30 Hallertauer Mittelfrueh [4.00%] (Dry Hop Hops
0.50 kg 0.5 Brown Sugar, Light (8.0 SRM) Sugar 9.4%
1 Pkgs SafAle English Ale (DCL Yeast #S-05) Yeast-Ale
Mash Schedule: Single Infusion, Full Body, Batch Sparge
Total Grain Weight: 4.80 kg
----------------------------
Name Description Step Temp Step Time
Mash In Add 12.52 L of water at 77.0 C 70.0 C 45 min