רכיבים:
פילסנר – 2 ק"ג
לתת חיטה – 2 ק"ג
חיטה לא מולתת – 0.5 ק"ג (מייד הסבר איך להפוך ל – Flaked wheat )
Hallertauer 4.6% - 30 גר' (60 דקות)
גרעיני כוסברה כתושים – 25 גר' (5 דקות)
קליפות תפוז – 25 גר' (5 דקות)
סילן – 300 גר' (5 דקות)
שמרים: פאולנר
טיפול בחיטה לא מולתת:
לטחון את החיטה הלא מולתת יחד עם חצי קילו מהפייל אייל.
לעשות מאש עם 3 ליטר מים בטמפ' 68 מעלות במשך שעה.
להרתיח את המאש תוך כדי בחישה למשך 20 דקות עד שהמאש הופך לדייסה.
מאש:
· להוסיף את כל הגרעינים והמים ולהחזיק ב 50 מעלות במשך 15 דקות.
· להעלות ל 68 מעלות למשך שעה.
בישול – 90 דקות.
תסיסה – 21 מעלות 10 ימים
גיזוז – 2.3 יחידות
OG – 1.050
FG – 1.014
IBU – 16.5
SRM – 4.5