לתת מעושן

בקשר לסטיפינג אני לא בטוח אני עוד לא עבדתי איתו, למרות שבאתר של בירדי הם כותבים שהוא יכול לשמש עד כ-100% מסך הגרעינים במתכון.

מתאים ל: לאגרים,איילים מעושנים פורטר מעושן בירות סקוטיות וכו'...

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הלתת המעושן צריך מאש.
בסגנון סקוטי ״לפי הספר״ אין לתת מעושן.
כמו כן, יש להבחין בין המעושן הגרמני למעושן הבריטי (של מונטון׳ס ). הם שונים מאד.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט