עדכון בישול בירת דלעת

3 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

שלום חובצי"ם, העברתי יותר מוקדם הערב את אייל הדלעת לתסיסה שניה.

הצבע כתום כהה נוטה לענברי.

מטעימת דגימה עלו הדברים הבאים:

ארומת וטעם הקינמון "נרגע קצת", והמרירות התמתנה.

יש ריח של מה שמזכיר לי בירת חיטה כהה-ציפורן ופירותיות לא ברורה עם קרמל עדין. אני רוצה להזכיר שאין כאן חיטה, ורק הארומה מזכירה לי בירת חיטה ולא הטעם.

הגוף כבד יחסית ונכון לעכשיו המשקל הסגולי עומד על 1017 כשההתחלתי היה 1059.

מה שניסיתי לאתר זה באמת דלעת, ואלא עם דמיוני משטה בי יש מתקתקות נעימה ואפשר להבחיין בדלעתיות מרומזת, זמן יגיד.

הבירה מסובכת מדי לטעמי ואני בונה על יישון שיאזן אותה קצת, יחביא את התבלינים ידלל את הגוף ויעלה את אחוז האלכוהול..ביקבוק בעוד בערך שבוע.

 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

חייב להודות שהתאור לא מעורר בי רצון לטעום את הנוזל הזה.

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

טוב פייל אייל זה לא, אבל בחייך, זה לא נוראי, ואפילו טוב, איפה רוח הבוטיקיות של נסיונות מוזרים? :)

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

FG: 1014

צלולה מאוד, טעמים עדינים יותר, מתוקה מאוד, לא ממש מרירה.

כנראה שיצא משהו טוב אחרי הכל.