אנחנו מתכננים לקיים מחר בשיול של הפורטר המדברי שלנו, וחשבתי שבמקום לשים סילאן אני אשים תמרים אמיתיים (מיובשים).
עקב כך רציתי לשאול מה אני צריך לעשות איתם לפני שאני מכניס אותם לתוך הבישול?
פשוט לחתוך ולהרתיח או שזה יהרוס את הטעם שאני מחפש?
אנחנו מתכננים לקיים מחר בשיול של הפורטר המדברי שלנו, וחשבתי שבמקום לשים סילאן אני אשים תמרים אמיתיים (מיובשים).
עקב כך רציתי לשאול מה אני צריך לעשות איתם לפני שאני מכניס אותם לתוך הבישול?
פשוט לחתוך ולהרתיח או שזה יהרוס את הטעם שאני מחפש?
תמרים בבישול לא יתרמו כלום לבירה.
אם אתם רוצים טעמי תמרים, אני מציע להקפיא בערך 2 ק"ג תמרים לחים, אחרי מספר ימים להפשיר, לטחון לפירה, לחמם בסיר עד רתיחה ולקרר מהר ככל האפשר. את הממרח להוסיף להירה לסקונדרי לשבוע-שבועיים להמשך התסיסה. לגבי הוספת הצמרים למאש אני נלא יודע. תלוי בטמפ' שהסוכרים בתמרים דריכים כדי להתפרק לסוכרים קצרים יותר.
בבישול עצמו, כפי שכבר אמרתי התרומה לא תהיה משמעותית.