הבישול הסינרגטי...

2 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

דרך חפר 143
בית יצחק- שער חפר
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/01/2010

אני יודע שאמור להתקיים מפגש בעניין והאמת בגלל זה אני כותב על זה פה דווקא.

אבל האפ אפשר לשמוע התרשמויות של מי שבישל איך יצא לו? מה התגובות??

לבישול שלי היו תגובות יחסית טובות מחברים חלק אפילו תגובת נפלאות אבל אני לוקח אותן בערבון מוגבל מן הסתם...

ותגובות יותר מקצועיות שאמרו שהיא בסדר...

שחסר בה קצת ניחוח של דריי הופ שהיה אמור להיות ושטעמי הכשות לא מספיק מורגשים, אני רואה שינוי ניכר בבירה ששתיתי שבועיים לאחר שהוכנסה לבקבוק וחודש לאחר שהוכנסה לבקבוק:הטעמים הרבה יותר מתונים כמו כן הניחוחות...

 סתם מעניין אותי לשמוע את ההשוואות בתגובות ובדעתכם האישית על מה שיצא לכם.

ובנוסף לזה מתי באמת המפגש יתקיים??

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הכנתי חצי בץ' - 27 בקבוקים.
נשארו 6.
רוב הטועמים טענו שזה הרבה פחות מר ממה שהזהרתי אותם שזה יהיה.

עודד
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני טעמתי את הוורסיה של הקדוש. היה לי טעים. לא מאד מר.

מצד שני טעמתי גם "סתם" פייל אייל שלו. דומה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט