קודם כל שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום.
היום בניתי את הצ'ילר הראשון שלי...יותר נכון עדיין לא סיימתי וכבר נתקלתי בכמה בעיות (זה אמור להיות צ'ילר טבול)
1) הסיר צריך להיות הרבה יותר גדול ממה שיש לי כי הצ'ילר תופס מקום נכבד מנפח הסיר והבירה תגלוש (הסיר הוא קצת יותר גדול מ 20...משהו לא סטנדרטי...קניתי אותו בשוק הבדואים והוא עשוי בחברון, כמות הנחושת 10 מ'...הלכתי על בטוח :-))
2) איך לעשות את הצ'ילר יפה ושלא יהיה קפיצי?
3) איך לעשות פסיבציה לנחושת?
תודה, הבישול הבא מתוכנן ליום שישי ואני מקווה להשתמש בצ'ילר החדש, אז ענו בהמוניכם :-)