שלום ובוקר טוב
אני בבישול שלישי מאותו מתכון ממיצוי וגרעינים (מצורף המתכון מהספר של פלמר) הראשון יצא טוב אבל מתוק מדי לטעמי (השתמשתי ב E.K 3.5ֵ% AA
בשני השתמשתי בכשות הנכונה אבל יצא חמוץ בגלל התססה לא מבוקרת בקיץ(נשאר אצטיל אלדהיד),את השלישי גם בדיוק לפי המתכון הפעם עם טמפ מבוקרת (5 ימים 19 מעלות ,3-4 ימים 20 מעלות, ויומיים 6 מעלות ),
בדקתי אחרי שבועיים בבקבוקים שנמצאים ב20 מעלות ושוב התקבל טעם חמוץ,אמנם פחות מבפעם השנייה אבל עדיין לא מאוזן ולא נעים.
האמת שאני גם לא ממש יודע מה אמור להיות הטעם של בירה כזאת, או שהיא צעירה או שהייתי צריך יותר זמן בפרמנטור ולשמור על טמפ קבועה.
המקרר אוינו שומר(לפי התצוגה לפחות) על טמפ גבוהה אבל הוא 2 מעלות לכל כיוון ןעדיין בטווח האופטימלי לשמרים.
אני יודע שזה נשמע כמו חידה של חמיצר אבל ניסיתי להביא מכסימום אינפורמציה.
תודה ויום אחלה