עד לפני כשבוע כשבישלתי עם הצידנית היה לי איבוד של כמעלה בשעה וגם זה בקושי...
בשני בישולים האחרונים שלי אפילו שלושה קרה שאני מאבד מעלה ב20 דקות...
שיניתי כמה דברים...
1) הוספתי ברז...
2) הרמתי את הצידנית ככה שהיא לא יושבת על המדף אלא על שתי חתיכות של קרשים...
בהתחלה חשבתי שבגלל הרווח בין הצידנית למדף אני מאבד שם איפשהוא חום... שמתי קלקר במקום לא עזר...
עטפתי עם מזרון פלציב לא עזר...
למישהו יש רעיון??
זה הטמפרטורת של הסביבה שאולי בגלל שיותר קר בחוץ יותר נכון פחות חם זה יותר משפיע על איבוד הטמפרטורה?
חשוב לציין שהצידנית שלי לא במצב מושלם אבל עדיין עד לפני 2-3 בישולים היא הייתה מושלמת..
תודה דן.