מי טעם?
מי ניסה לבשל?
מי טעם?
מי ניסה לבשל?
אני
אני
שתיתי ברלינר וויסה שהיא בירת חמוצה אבל לא יצא לי לבשל...שותים אותה בתוספת רכז פרי כלשהו, אני ממליץ, ואני בטוח שחלק מחברי הפורום לא ירצו לקרוא לזה בירה אפילו. מרווה מאוד.
שתיתי לאחרונה ORVAL שנחשבת לבירה בלגית SOUR אם כי באופן יחסית מתון.
http://en.wikipedia.org/wiki/Orval_Brewery
לצערי הבירה הוגשה קרה מידי והטעמים היו מאד קשים לאבחנה.
הבירה יבשה ומרעננת ויש בה טעמים שלא טעמתי מעולם בבירות אחרות.
לצערי איני יכול לתת תייאור טוב יותר.
לדעתי לפני נסיון בבישול בירה SOUR כדאי מאד לטעום כמה אקזמפלרים מהסגנון, כדי לקבל איזה מושג על הכיוון.