sour beer

5 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מי טעם?

מי ניסה לבשל?

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

אני

אני

יואב

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא למביק

sour זה עם בקטריות "קנויות" ללא חשיפה ל,טבע,

לפחות כך כתוב כאן

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

טעמתי כמה בבלגיה, המקור שלך בהחלט מוצלח

יואב

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

שתיתי  ברלינר וויסה שהיא בירת חמוצה אבל לא יצא לי לבשל...שותים אותה בתוספת רכז פרי כלשהו, אני ממליץ, ואני בטוח שחלק מחברי הפורום לא ירצו לקרוא לזה בירה אפילו. מרווה מאוד.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שתיתי לאחרונה ORVAL שנחשבת לבירה בלגית SOUR אם כי באופן יחסית מתון.

http://en.wikipedia.org/wiki/Orval_Brewery

לצערי הבירה הוגשה קרה מידי והטעמים היו מאד קשים לאבחנה.

הבירה יבשה ומרעננת ויש בה טעמים שלא טעמתי מעולם בבירות אחרות.

לצערי איני יכול לתת תייאור טוב יותר.

 

לדעתי לפני נסיון בבישול בירה SOUR כדאי מאד לטעום כמה אקזמפלרים מהסגנון, כדי לקבל איזה מושג על הכיוון.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט