לדרומים ,
יש לי 2 ק"ג גרעינים שחור ו 1 ק"ג שעורה קלויה שאני מעונין להחליף עם חיטה או עם כל סוג אחר של גרעינים בהירים .
מי שמעונין יכול ליצור איתי קשר .
לדרומים ,
יש לי 2 ק"ג גרעינים שחור ו 1 ק"ג שעורה קלויה שאני מעונין להחליף עם חיטה או עם כל סוג אחר של גרעינים בהירים .
מי שמעונין יכול ליצור איתי קשר .
גרעינים שחורים? אתה רציני? מה זה שעורה קלויה?
הולך על ק"ג פיסטוק לא קלוי?
אחי, בו תהיה רציני, יש ללתת שמות.
איזי ,
אם אתה מתעקש אז זה : black malt ו roasted barley של מונטוס .
אין צורך להיות ציני למרות ששמתי לב שאתה וציניות הולכים יד ביד .
וחוץ מזה אתה מהדרום ? זה רלוונטי מבחינתך ?
ג'י ג'י דרומי זה לא מילה נירדפת לחוסר מקצועיות. אין שום דבר עם ציניות. אתה רוצה להחליף משהוא במשהוא אחר המינימום זה להגיד מה אתה נותן.
יש לי 2 קילו גריעני דלעת, מחליף לגרעינים שחורים רק אם ללא מלח.
אלון
ג'יג'י,
איך אומרים? הניתוח הצליח, החולה מת?
הכוונה שלך טובה אך הביצוע קצת פחות. בעולם הבירה בד"כ השמות ללתת (ולא לגרעינים) נסמכים על השמות באנגלית (מה גם שהכל
מיובא ככה שאין בעיה עם הלע"ז), להבא פשוט הקפד על השמות ככה שאנשים יוכלו להבין עד הסוף את כוונתך.
אני מבין שתכננת להכין סטאוט והתחרטת ככה ש"נתקעת" עם:
"גרעינים שחורים"- black malt, קארפה III או פשוט בתעתיק: בלאק מאלט.
"שעורה קלויה"- roasted barley או פשוט רוסטד בארלי (שזה דווקא עוד סביל בגרסא שלך כי פה זה באמת מתייחס לשעורה שלא עברה הנבטה ככה שהיא רק שעורה ולא לתת)
המון בהצלחה,
כן , האמת הכנתי סטאוט ופורטר ועם השאר "נתקעתי" .
בקיצור הכי פשוט להרים טלפון לרשף ולעשות הזמנה .