מעונין להחליף

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
JiJi's picture
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2010

 

לדרומים ,

 

יש לי 2 ק"ג גרעינים שחור ו 1 ק"ג שעורה קלויה שאני מעונין להחליף עם חיטה או עם כל סוג אחר של גרעינים בהירים .

 

מי שמעונין יכול ליצור איתי קשר .

 

 

 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

גרעינים שחורים? אתה רציני? מה זה שעורה קלויה?

הולך על ק"ג פיסטוק לא קלוי?

אחי, בו תהיה רציני, יש ללתת שמות. 

JiJi's picture
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2010

 

איזי ,

אם אתה מתעקש אז זה : black malt ו roasted barley   של מונטוס .

אין צורך להיות ציני למרות ששמתי לב שאתה וציניות הולכים יד ביד .

וחוץ מזה אתה מהדרום ? זה רלוונטי מבחינתך ?

 

 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ג'י ג'י דרומי זה לא מילה נירדפת לחוסר מקצועיות. אין שום דבר עם ציניות. אתה רוצה להחליף משהוא במשהוא אחר המינימום זה להגיד מה אתה נותן.

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

יש לי 2 קילו גריעני דלעת, מחליף לגרעינים שחורים רק אם ללא מלח.

אלון


Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 08/30/2010

ג'יג'י,

איך אומרים? הניתוח הצליח, החולה מת?

הכוונה שלך טובה אך הביצוע קצת פחות. בעולם הבירה בד"כ השמות ללתת (ולא לגרעינים) נסמכים על השמות באנגלית (מה גם שהכל

מיובא ככה שאין בעיה עם הלע"ז), להבא פשוט הקפד על השמות ככה שאנשים יוכלו להבין עד הסוף את כוונתך.

אני מבין שתכננת להכין סטאוט והתחרטת ככה ש"נתקעת" עם:

"גרעינים שחורים"- black malt, קארפה III או פשוט בתעתיק: בלאק מאלט.

"שעורה קלויה"- roasted barley או פשוט רוסטד בארלי (שזה דווקא עוד סביל בגרסא שלך כי פה זה באמת מתייחס לשעורה שלא עברה הנבטה ככה שהיא רק שעורה ולא לתת)

 

המון בהצלחה,


רפאל

JiJi's picture
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2010

 

כן , האמת הכנתי סטאוט ופורטר ועם השאר "נתקעתי" .

בקיצור הכי פשוט להרים טלפון לרשף ולעשות הזמנה .