מדחום

8 תגובות [לתגובה האחרונה]
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בבישול האחרון שוב נשבר לי המדחום (פעם שלישית !) החליק מהשולחן לרצפה וזהו !. די,  נשבר ממדחומי הזכוכית השבירים האלה. יש למישהו רעיון (וכתובת) למדחום עמיד יותר (ולא יזיק גם הידרומטר שגם הוא פריט שבר בזכות עצמו).

אדי סער

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני קניתי ב-12$ ב-EBAY כולל משלוח:

 

עובד מצויין ומדוייק לפחות כמו זה הידני:

http://cgi.ebay.com/TM-902C-Digital-LCD-Type-K-Thermometer-Single-Input-Pro_W0QQitemZ390128014946QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5ad5711662

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שחר,

הזמנתי גם מדחום כזה. כמה זמן לקח לזה להגיע?

אדי, אופציה אחרת החא לקנות מחנות לצרכי בישול ואפיה מדחום אנלוגי (שעון)או דיגיטלי המיועד לבישול.

http://www.chefdepot.co.il/category/thermometers 

http://www.tescoma.co.il/products/31872

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

10 ימים אאז"נ

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
ארז- בירת הכרמל's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2010

תקנה אחד דיגיטאלי ,מאה  ומשהו ש"ח בחנות לצוכי אפיה ובישול .

http://www.bakers.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=36...

 

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה לכולם. זה אכן מה שאעשה (חו"ל או חנות לציוד מטבח). אגב, מאחר והמדחום נשבר לי לפני מדידת הטמפרטורה של הוורט לפני הוספת השמרים מדדתי במדחום בשר. הבעיה היא שה"רגל" שלו קצרה וקשה למדוד איתו נוזלים עמוקים (יחסית)

אדי סער
דני's picture
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לכל קוני המדחומים.

מומלץ ביותר לכייל את המדחום לפני השימוש. השגיאה יכולה להיות בקלות 5 מ"צ שזה בלתי סביר בעליל.

הכיול הכי פשוט ויעיל הוא ב-0 מעלות במים עם קרח וב-100 מעלות במים רותחים.

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

דני - אם המדחום אינו מכויל איך נדע שזה אכן 0 ו-100 מעלות לכיול ??? (-:

אדי סער