המרת מתכון למוצרים זמינים בארץ

Offline

Location

הרצליה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/25/2010

שלום לכולם

אני מתעניין במתכון הזה:

http://www.homebrewtalk.com/f71/hoegaarden-witbier-clone-pierre-celis-white-133873

בקיצור:

Grain

 lbs. 4.5 - Pilsener Malt(2-Row) Continental  = Pilsener Malt
 lbs. 4.5 - Flaked Soft White Wheat America = Wheat Malt

Hops
oz. 0.13 -  Millenium Pellet 15.00 10.2 75 min.
 oz. 0.25 - Saazer Pellet 4.30 1.4 15 min.
oz. 0.25 - Super Styrian (AURORA) Pellet 7.00 2.3 15 min.

Yeast
WYeast 3944 Belgian White Beer

באיזה כשות ושמרים כדי להשתמש ?

תודה

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

גיא,

יש לך שאלות קשות.

חומרי הגלם שציינת אינם נפוצים במקומותינו, בייחוד השמרים.

קרא את השירשור הזה שעוסק בבירה בסגנון דומה שבושלה (ואף זכתה בתחרות) ע"י חברינו אלון ריפטין.

אם בכל זאת אתה מתעקש על המתכון שמצאת, כאן יש טבלת להמרת סוגי כשות:

http://www.brew365.com/hop_substitution_chart.php

לדוגמא:

Styrian (AURORA) ~~Northern Brewer

Millenium ~~ Nugget, Columbus

לגבי השמרים, כנראה שאין תחליף ראוי מתוך השמרים היבשים.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט