שלום
התמונה קודם
ועכשיו קצת הסבר.
לקחתי מחבר T הוספתי צינור קטן ותקעתי טרמומטר בגרוש.
הדבר עובד יופי ובלי נזילות.
זה חלק ממערכת שלמה שיסופר עליה בהמשך
שלום
התמונה קודם
ועכשיו קצת הסבר.
לקחתי מחבר T הוספתי צינור קטן ותקעתי טרמומטר בגרוש.
הדבר עובד יופי ובלי נזילות.
זה חלק ממערכת שלמה שיסופר עליה בהמשך
אבי,
מה זה בדיוק החלק השחור? איך אותה מוודא שלא יעוף לך או יתחיל לנזול?
סיינט
כבוד הקדוש
מדובר בחומר מתעשית המזון
אשר עבר השרייה ביין לחיטוי.
סתם-פקק של יין תעשייתי.
סיינט
אני מודאג קצת מהצנרת שרואים בתמונה. נחכה לראות את המערכת כולה ואז נרד אליך , סתאם....
אולי בכל זאת להגיד משהוא חשוב, ידיעת הטמפרטורה הנכונה בשלבים שונים של תהליך המאש והבישול חשובים מאוד לשליטה על התהליך. לכן לא ניתן להגזים בחשיבותו של מד חום טוב.
מדי חום פושטים מקומם לא בבישול בירה.