תוכנית שמשודרת עכשיו בארה"ב
שני, 11/29/2010 - 22:29
שלישי, 11/30/2010 - 06:48
#1
איכס
כבר עדיף דונקל פרוג
רביעי, 12/01/2010 - 02:51
#2
אני מבקש: "קסקיידיאן בלאק פרוגר"
שלישי, 11/30/2010 - 09:25
#3
הבישול הסינרגטי הבא!
שלישי, 11/30/2010 - 12:48
#4
אין ספק שזה מגעיל אבל בפועל ברוק יש הרבה אלפא עמילאז, מה שיפרק את השרשראות הארוכות של העמילן לשרשראות קצרות יותר,
ואז בהליך המאש יהיה אפשר להתמקד בתחום העבודה של הבטא עמילאז שיפרק את השרשראות הקצרות לדו סוכר.
רביעי, 12/01/2010 - 02:53
#5
הרעיון קצת לא קונבנציונלי אבל תכלס הכל מורתח ואין לזה משמעות יותר מסמלית במבשלה מודרנית...