טוב, במסגרת ההבנות מהבישול האחרון, ישבתי ועברתי על המתכון, כמויות המים, זמנים ותכנון כללי. ואז הבנתי ששכחתי להכניס את התבלינים בזמן ההרתחה, יחד עם הכשות הארומתי.
אז מה שאני שואל האם ניתן לתקן?
התירוש תוסס לו בשמחה כבר מיום ה' בערב.
מה ניתן לעשות אם בכלל? מישהו עשה את הטעות הזו בעבר?
כמה רעיונות שחשבתי עליהם:
1. אני יכול לקחת תירוש איזה חצי ליטר בסוף התסיסה לבשל בו את התבלינים. לקרר אותו ואז להוסיף חזרה לסקנדרי.- השאלה אם יש לזה תופעות לוואי
2. אני יכול להוציא עכשיו את אותה כמות ולבצע את אותו תהליך ולהוסיף - נראה לי רעיון רע- להפריע ככה לתסיסה.
3. לקבל את זה שתהיה לי בירה בלי הטוויסט שקיוויתי לקבל- בעצם לקבל את אותה בירה בסיסית.
הערה לסיום- שווה ללמוד מעמנואל ולהקדיש תכנון לכל הבישול- להכין תוכנית פעולה ולפעולה על פיה- זה חסוך חישובים תוך כדי ומשאיר רק את ההנאה.