אז קניתי את המטחנה עשיתי לה הופר חיברתי אותה לבסיס והיא עומדת יפה מאוד...
היום לקחתי קילו של פייל אייל לא טחון והרצתי אותה לניסיון, שמתי את המרווח על 0.05 inch
מדדתי עם חוט ברזל בעובי הנכון...
ואני טוחן לי להנאתי את הלתת הראשוני שמתי כמות קטנה כדי לראות איך זה פועל...
לאחר הטחינה הסתכלתי ויש לי יחסית הרבה גרעינים שלא עברו דרך המטחנה ונשארו שלמים לגמרי....
זאת בעייה שלא אמורה להיות? או שפשוט להעביר את זה שוב ושוב עד שזה ייטחן כמה שיותר??
לקחתי להשוואה לתת טחון מרשף גם שם ראיתי שיש מספר גרעינים שלא נטחנו והטחינה שלי נראית יותר דקה וקטנה ועדיין לא אבקתית...
תודה דן :)