Oatmeal = קווקר? האם הוא פלקד?
אני מתכוון לזה שקונים בחנות תבלינים הפינתית (אני בטוח שבכל מקום חנות התבלינים פינתית)
צריך להכין אותו לפני המאש או פשוט לטחון עם כל הגרעינים ולהכניס למאש רגיל? צריך מאש ארוןך יותר?
תשובות מיודעי דבר בבקשה.
Oatmeal = קווקר? האם הוא פלקד?
אני מתכוון לזה שקונים בחנות תבלינים הפינתית (אני בטוח שבכל מקום חנות התבלינים פינתית)
צריך להכין אותו לפני המאש או פשוט לטחון עם כל הגרעינים ולהכניס למאש רגיל? צריך מאש ארוןך יותר?
תשובות מיודעי דבר בבקשה.
יש שני סוגים: אחד "אינסטנט" בו החלקיקים נראים שלמים והשני דורש בישול והחלקיקים נראים כתושים. אני בדרך כלל משתמש ב-500 גרם לבישול של 20 ליטר בסוג שדורש בישול. אני מכין ממנו דייסה בסיר עם כמות מים מינימלית ואז מוסיף למאש בתחילתו.
מבשל, כלומר מביא לרתיחה? כמה זמן מחזיק ברתיחה?
כמה דקות בודדות
לא יודע מה אתה קונה בחנות השכונתית, אבל קוואקר שקונים בסופר (של QUAKER למשל) הוא פלייקד. ז"א שהוא עבר בישול במים או באדים (ולכן כבר GELETENIZED) ואח"כ שוטח בין גלילים ע"מ לייבש ולרדד את הגרעין.
אפשר להוסיף למאש כרגיל. למיטב נסיוני אין צורך במאש ארוך מהרגיל (אבל זה אולי תלוי בכמות בא אתה משתמש).
גם שיבולת שועל אחרת לא צריכה CEREAL MASH לפני המאש מכיוון שה GELATINIZATION TEMP של שיבולת שועל הוא בטווח (או מתחת לטווח) הטמפ' של מאש רגיל.
אני חושב שהם rolled ..אני לא יודע מה ההבדל אבל ראיתי את זה באיזו תכנית
שאלתי את אותה השאלה בכל חנות תבלינים שהייתי בה ולא ידעו לענות לי-הם רק אמרו "זה לדיייסה" (במלעיל)
rolled זה בטוח השאלה היא האם הם ג'לטינייזד, על זה לא קיבלתי תשובה עדיין.
הם כן
כן
יופי, אז אני גורס עם יתר הגרעינים ודוחף למאש.
מנסיונכם, מה ההשפעה של חצי ק"ג קוואקר לבאצ' של 25 ליטר בערך על המרקם של הבירה בכוס?
א. אני לא טורח אפילו לגרוס את זה. אבל כנראה עדיף לגרוס.
ב. קשה לי לומר שאני מבחין ממש בהשפעה של הקוואקר. אבל כנראה שצריך לעשות SIDE BY SIDE.
מה סה"כ משקל הגרעינים שלך? ומה סגנון הבירה?
1. גוף יותר משמעותי
2. הרגשה "קרמית" בפה
3. ריח עדין של דייסה
עוד קצת חומר קריאה בנושא