בוקר טוב.
בישלתי בירת חיטה והיא יצאה לי 5 נקודות גרביטי מתחת למה שכיוונתי -1040 במקום 1045
אני מתכוון להכין עוד באץ' ולגדיל בו את נפח הגרעינים על מנת לקבל גרביטי -1050.
אחר כך לעשות בלנד למיכל אחד לפני ביקבוק ולבקבק.
למישהו יש טיפ? הערה? האם כדאי לתת לשני הבישולים לשבת קצת ביחד לפני הביקבוק? האם ההנחה שלי הגיונית? 2:(1040+1050)=1045
תודה מראש לכל תשובה מועילה.
נ.ב החיטה הזאת הולכת להיכל נוקיה, לצד בלגית שאחרי שיפוצים אעלה מתכון שלה, ואספרסו סטאוט שעבר שינויים ויצא מוצלח(לטעמי)