בלנדים-השוואת אחוזים

2 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

בוקר טוב.

בישלתי בירת חיטה והיא יצאה לי 5 נקודות גרביטי מתחת למה שכיוונתי -1040 במקום 1045

אני מתכוון להכין עוד באץ' ולגדיל בו את נפח הגרעינים על מנת לקבל גרביטי -1050.

אחר כך לעשות בלנד למיכל אחד לפני ביקבוק ולבקבק.

 

למישהו יש טיפ? הערה?  האם כדאי לתת לשני הבישולים לשבת קצת ביחד לפני הביקבוק?  האם ההנחה שלי הגיונית? 2:(1040+1050)=1045

תודה מראש לכל תשובה מועילה.

נ.ב החיטה הזאת הולכת להיכל נוקיה, לצד בלגית שאחרי שיפוצים אעלה מתכון שלה, ואספרסו סטאוט שעבר שינויים ויצא מוצלח(לטעמי)

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לגבי הגרביטי - זה נכון אם הנפחים שווים

 

בהצחלה בנוקיה : )

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

תודה..טיפים לערבוב מישהו?