לאחרונה התחלתי לבשל בתדירות גבוהה וכרגע עומדים בפניי שני מכשולים עיקריים
1. מצוקת מחסור בבקבוקים, תיפטר בקרוב. דיברתי עם דרור וארכוש ממנו 200 בקבוקים בתור בתחלה
2. מקרר.. המקרר שלי (כשריק לחלוטין ממוצרי מזון, חוץ מכמה רטבים בדלת) יכול להכיל בערך שני בישולים (כ 40 ליטר מבוקבקים).
חשבתי להתארגן על עוד מקרר אבל כנראה שתוך תקופה קצרה גם הוא לא יספיק..
וכעת לרעיון שקפץ לי לראש בעשר הדקות האחרונות.. הרעיון עדיין גולמי לחלוטין ולכן אשמח ביותר לקבל עצות
יש לי בדירה מקלט בערך בגודל 6 מ"ר (2X3). המקלט נסגר בדלת הרמטית עם גומיות והכול
למקלט יש יציאת חירום, חלון בגודל של 60X80 ס"מ בערך שיוצא למשטח (גם הוא מתחת לאדמה וממנו ניתן לטפס דרך חלון נוסף החוצה)
המקלט נמצא שתי קומות מתחת לאדמה וגם ככה הוא תמיד קריר, אפילו בקיץ קר להיכנס אליו
יש לי מקרר קטן (נפח 130 ליטר, הספק 118W
חשבתי להוריד את הדלת של המקרר ולהניח אותו ביציאת החרום, כך שהצד המקרר שלו פונה כלפי המקלט וכל החום ייפלט החוצה לצד השני
לבידוד חשבתי להניח קלקר במרווחים (איפה קונים?)
השאלה העיקרית שלי היא האם למקרר קטן שכזה יש סיכוי לקרר את המקלט?
אשמח לשמוע כל רעיון / דעה / הגיג שעולה על רוחכם / הצעה לשיפור :)