לאחר תקלה מצערת שגרמה לאובדן של 26 ליטר ( הידית של מיכל ההתסה נשברה, והמיכל כנראה הרגיש שזו ההזדמנות שלו לברוח החליט לזנק במורד המדרגות) של הבירה המחוזקת שלנו (ניסוי ביצירת אייס ביר, י והכל היה טוב ויפה עד העניין עם הבירה והמדרגות). רצינו להביא את הבירה הזו למה שקורה בהיכל נוקיה. עכשיו אנחנו מביאים רק 3 סוגים. ורצינו להביא איתנו משהו במקום, כדי לפצות את עצמנון על האובדן
ניסינו לחשוב איזה סגנון אנחנו אוהבים, ושלא צריך זמן הבשלה רב וחשבנו על אמבר אייל, לא בישלנו את הסגנון הזה אף פעם.
לדעתכם זה אפשרי אם נבשל מחר שהבירה תהיה מוכנה עד אז? תקנו אותי אם אני טועה בזמנים
פריימרי- -7-10 ימים
סקנרדי- יום- שבוע
הגזה בבקבוק-שבועיים
יש שלב שנראה לכם ניתן לקצר? האם הסקנדי משמעותי בסגנון הזה, כלומר אם אפשר לתת לו לעבוד רק יום, יומיים?
רק לסיום אני צריך להיות כנה ולהגיד שני דברים-
1. אני לא חושב שיש לי באמת מספיק זמן והמחשבה על לנסות לזרז את התהליך מפריעה לי.
2. יש לי קושי עם להביא לפסטיבל משהו שלא ניסינו בכלל ולא בטוח שאני ארצה בסופו של דבר לעמוד מאחורי הבירה הזו