תאונה וקוץ בה

11 תגובות [לתגובה האחרונה]
עפרי - מבשלת החלוץ's picture

Location

סמילנסקי
רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/13/2010

לאחר תקלה מצערת שגרמה לאובדן של 26 ליטר  ( הידית של מיכל ההתסה נשברה, והמיכל כנראה הרגיש שזו ההזדמנות שלו לברוח החליט לזנק במורד המדרגות) של הבירה המחוזקת שלנו (ניסוי ביצירת אייס ביר, י והכל היה טוב ויפה עד העניין עם הבירה והמדרגות). רצינו להביא את הבירה הזו למה שקורה בהיכל נוקיה. עכשיו אנחנו מביאים רק 3 סוגים. ורצינו להביא איתנו משהו במקום, כדי לפצות את עצמנון על האובדן

ניסינו לחשוב איזה סגנון אנחנו אוהבים, ושלא צריך זמן הבשלה רב  וחשבנו על אמבר אייל, לא בישלנו את הסגנון הזה אף פעם.

לדעתכם זה אפשרי אם נבשל מחר שהבירה תהיה מוכנה עד אז? תקנו אותי אם אני טועה בזמנים

פריימרי- -7-10 ימים

סקנרדי- יום- שבוע

הגזה בבקבוק-שבועיים

יש שלב שנראה לכם ניתן לקצר? האם הסקנדי משמעותי בסגנון הזה, כלומר אם אפשר לתת לו לעבוד רק יום, יומיים?

רק לסיום אני צריך להיות כנה ולהגיד שני דברים- 

1. אני לא חושב שיש לי באמת מספיק זמן והמחשבה על לנסות לזרז את התהליך מפריעה לי.

2. יש לי קושי עם להביא לפסטיבל משהו שלא ניסינו בכלל ולא בטוח שאני ארצה בסופו של דבר לעמוד מאחורי הבירה הזו

אם לא נעמוד על המדבר - לא תעמוד תל-אביב. קיומו של הנגב הוא אולי ממשי יותר מקיומה של תל-אביב - בן גוריון בהחלט ידע על מה הוא מדבר. מבשלת החלוץ

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני מכין את האמבר ככה:

שבועיים בפריימרי

שבועיים בבקבוק.

 

עודד
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עפרי,

אני עושה 10 ימים פריימרי ועוד שבועיים בבקבוק (אם כי היא יותר טעימה אחרי חודש בבקבוק). אם אתה יכול קולד קראש בסוף הפריימרי ליומיים זה יהיה טוב.

אבל, אני מסכים איתך שלא כדאי בכלל להביא בירה "חדשה" וצעירה כ"כ לתערוכה.

אם אתה חייב משהו זריז, לך על איזו בירת חיטה.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
עפרי - מבשלת החלוץ's picture

Location

סמילנסקי
רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/13/2010

חשבתי על בירה חיטה אבל יש לי דונקל ויצין שאני מרוצה ממנה, טעמתי לפני הגיזוז והיא הייתה מוצלחת, ונראה לי שגרבע אסתפק בסוג אחד של חיטה

אם לא נעמוד על המדבר - לא תעמוד תל-אביב. קיומו של הנגב הוא אולי ממשי יותר מקיומה של תל-אביב - בן גוריון בהחלט ידע על מה הוא מדבר. מבשלת החלוץ

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

מה נסגר פריימרי כל כך הרבה זמן? שבוע מקסימום...עוד 5 ימים מקסימום סקנדרי והשאר בבקבוק.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

What's a secondary ?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

Travieso Saltamontes

Saint

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

מה יהיה בהיכל נוקיה ומתי?

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

כדברי המשורר, עזוב את זה. 

מבשלים ביום חמישי אחהצ, על אפי וחמתי.

הפעם אני לא דופק לך ברז

If you don't stand for something

You will fall from anything

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

סבבה אחי נדבר, יש עדיין בקבוקים במקרר שמחכים לטעימות

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

במקרר ובתנור...חחח

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

חחח...בתנור זה לפני המקרר

אבל דווקה יש משהו רציני בבדיחה שלך לא? מה עם פיסטור?

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery