חברים, השבט אמר את דברו. במשאל שנערך בשבוע האחרון הוצעו לבישול משותף מספר קטגוריות בירה מתוך ה- BJCP.
הסגנון שזכה למספר ההצבעות הרב ביותר הינו קטגוריה 18 - Belgian Strong Ale
כל החברים בפורום מוזמנים לבשל לקראת המפגש שיערך במהלך החודשים מרץ-אפריל 2011 (מועד יקבע בהמשך) בירה שמתאימה לאחת מתתי הקטגוריה:
18A - Belgian Blond Ale
18B - Belgian Dubbel
18C - Belgian Tripel
18D - Belgian Golden Strong Ale
18E - Belgian Dark Strong Ale
בתחילת הטעימות נטעם בירה מסחרית מובילה מתת הסיגנון שיבחר על ידי רוב המבשלים (לקראת המפגש אבקש להודיע לי איזה תת סיגנון בושל).
להצלחת האירוע, שאגב יהיה ססגוני מאוד ומאוד "בלגי" לא רק בבירה, אבקש להציג בירות שבושלו בתוך הסגנון. צריך לבשל בהתאם למאפייני הסגנון המוגדרים ב- BJCP, אם משהו/היא לא בקיע בקריאת מדריך ה- BJCP אפשר להתיעץ איתי או אם החברים האחרים בפורום.
אז, קדימה לעבודה, הבירות צריכות זמן הבשלה לא קצר בבקבוק ואין זמן מיותר.
Au revoir