שלום לכולם
אנחנו רוצים לגדול טיפה בנפח הבישול, אז כבר חשנו לשנות את שיטת הבישול.
באותה הזדמנות כבר התחלנו לשאול שאלות על בישול בחשמל.
המחשבה היא להזמין מיכל נירוסטה מחן שמואל, כזה שמתאים לשמן זית (אם אני לא טועה)
ואז ללכת לבעל מקצוע שיפתח אותו טיפה מלמעלה, וירתך למיכל גוף חימום.
מה אתם אומרים? מלומדי הניסיון?
אני יודע שכבר בטח נזרקו על הנושא הזה פוסטים בעבר,
אבל אם למישהו יש ניסיון עם חנות שמכינה גופי חשמל אני אשמח שהוא ירשום את שמם,
המצב בנגב לא מפותח יותר מידי בנושא הנתון