חברים חדשים

60 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

לאחרונה נראה שיש הצטרפות מסיבית לפורום. חברים חדשים- אנא הציגו את עצמכם...

יש שני חברים חדשים שהם מבשלים ותיקים שכדאי להכיר (למי שעדיין לא)- סשה קנוביץ (גופרס) ואורי בראור

יואב

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

על תבנה פנטזיות, כולם יבואו הנה ללקט מידע. זה לא חדש.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לי אישית אין שום בעיה עם זה.

מי שרוצה לכתוב שיכתוב ומי שרוצה לקרוא שיקרא.

 

ברוך שובך מהצפון הרחוק. היה פה שקט בלעדיך.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה על הברכה, מעניין כבר כמה אמרו שחסרתי, זה מחמיא.

לעניין הכתיבה, אני באופן אישי, מסיבה זאת מגביל את עצמי בכתיבה. כייף לתת בסביבה נותנת, בסביבה לוקחת נותנים הרבה פחות.

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

עדיין, אני בדעה ששווה לנסות

יואב

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נו? איך הנסיון?

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

סה"כ נראה לא רע אם כי הדיון גולש מדי פעם...

יואב

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

שלוןןןןן חבריןןןןןן!

שמי סיינט פרננדוס. אני נולדתי בארצות רררחוקות, שןןן בדרוןןן אמריקה!!

אני מאוד מאוד אוהב בירה, אוהב לשתות בירה, אוהב לבשל בירה, אוהב להתקלח עם בירה אבל הכי הרבה, אוהב למכור בירה במחירי הפקר... במיוחד לחבריןןן הפרייריןןן שלי!!! :-)

התחברתי לפורוןןן הזה כי אני אוהב דוביןןן חמודיןןן ומתוקיןןן. אני גם אוהב ציפוריןןן יפות וחרגוליןןן ובפורוןןןן הזה יש הכל!!!! זה פשוט נחמד! כמו ביקור בגן האןןן בחיפה!!

אני לומד הרבה בפורוןןן אבל מספר פחות כי ככה אני. זה אחלה דיל, מקבליןןן ולא נותניןןן כלוןןן. ההכי הרבה שאני מוכן הוא לכתוב בדיחות על גרוזינייןןן אבל המודרטור המעצבן מוחק לי את השירשוריןןן וגורם לי לכוויות קשות :-(

בכל אופן, תמשיכו לשתף!!! אני מבטיח להמשיך לקרוא וללמוד. אני תלמיד טוב.

אההה... שכחתי!!! אני מבשל בשיטת @#$@$ והמבשלה שלי נמצאת ב @$@$#

תודה ררררררבה לכולכןןןן

סיינט

 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

דפוק (-:

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 08/30/2010

LOL!

פרננדו- אתה לא קדוש, אתה מלך! :)

רפאל

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

רפאל, הוא לא מלך, הוא מלכה.

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

D: D: D:

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

עבר לי... :)

יואב

Location

קיבוץ משמר העמק
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/12/2010

לאור הרשמיות והטקסיות המאפיינת את הפורום, נדרשתי להציג את עצמי - וכך אעשה.

שמי עידו, בן 23 מהקיבוץ השיתופי משמר העמק. ביומיום עובד בארגון העובדים "מען".

בעודי חייל בגרעין נח"ל לפני קצת יותר משנתיים, ניגשתי לקורס בישול הבירה המקיף בבירדי. לצורך כך סיפרתי לקצין האחראי שמדובר בקורס בישול, והוא נתן לי יום רגילה על כל אחד מימי הקורס.

לאחר מכן התחלתי להכין בירה. מאז הבישול הראשון התמדדתי ב-AG. מערכת הבישול שלי עברה גלגולים, ונכון להיום (אתמול הכנתי OM Stout) היא סוף כל סוף נוחה, יעילה וידידותית + נכונותי להשתמש ב-ביר-סמית' שהתיבשה לה על הדסקטופ.

עם המזן עברתי לגור עם בת הזוג בקיבוץ, ובקרוב מותג הבירה "שמנדריק" יהפוך לחלק מהנוף הקיבוצי.

לא ממש הייתי פעיל בפורומים, להוציא הודעה פעם ברבעון בבירדי, לכן אני מנסה להתגבר על שצף המידע החדש שאני נחשף אליו בימים אלה.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

קרנבל בנח"ל, אה.

 

נועם שלו

גרעין אלה. מחזור ק"ב.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
קרן's picture
Offline

Location

השושנה
מבשרת ציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/01/2010

גאה להצטרף לקרנבל!

גרעין נועה, מחזור ר"ה :)

קרן

מבשלת קייס

 חובבת ציון הראשונה!

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עכשיו ברור לי מאיפה הבקיעות בגרעינים

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

ברוך הבא ידידי.

סיינט

רון_ב - ronstar's picture

Location

עמק זבולון 35
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/06/2010

טוב, אם בטיקסיות עסקינן אז,

שמי רון בובליל (ואין לי קשר להוא מהאח הגדול), בן 39 נשוי+2, גר במודיעין.

אני הנדסאי בניין ועובד כמנהל פרוייקטים בחברה של ניהול ופיקוח על פרוייקטים הנדסיים.

התחלתי לבשל בירה משנת 2004, לשימושי האישי ולסובבים אותי בשביל הכיף.

השם "ronstar" עלה כגימיק בקרב החברים ונשאר עד היום.

אינני שייך לאף גרעין אבל אוהב לפצח את הגרעינים של חממה (-:

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

את מי מעניין בן כמה אתה וואיזה גרעינים את מפצח? ספר איפה אתה מבשל, איך, כמה זמן. איזה ציוד יש לך, פרטים שיעניינו את הברנז'ה.

גם אם אתה קשור לבובליל ההוא ויודע לבשל בירה טובה אתה במקום הנכון.

הכוונה להכיר את החדשים כמבשלים, כולנו בוגרי סיירות ואכלנו חצץ בטונות.

בקיצור, לא יצאת ידי חובתך. אתה מוזמן למקצה שיפורים.

רון_ב - ronstar's picture

Location

עמק זבולון 35
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/06/2010

לגבי החלק הראשון, אני אשאיר את זה לדימיונך הפורא והבריא.

לגבי הבירה, כשתהיה באזור תבוא לטעום.

 

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

רין,

   אנחנו נוהגים לפרסם את המערכות שלנו כדי להשוות וללמוד אחד מהשני. זה גם נכון לגבי סוגי הבירות שאנחנו מכינים, טכניקות, ידע בתחום מסוים. בדרך זאת כולנו משתפרים במהירות.

סיינט

ארז- בירת הכרמל's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2010

מממממ...........

לא נעים לי להגיד אבל שם המבשלה והכוכב בלוגו שלך מזכיר מאד (מאד,מאד,מאד) את השם והלוגו של בירה ישראלית מסחרית מאד פופולארית .

למרות שאני די בטוח שהבירה שלך הרבה יותר טובה,חברת טמפו עשויה להגיש נגדך תביעה משפטית.

 

ארז.

 

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

רון ברוך הבא

מודיעין מסתמנת כמעצמה של בישול בירה בייתי

גרי - JAMOOS's picture
Offline

Location

שמשית
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/10/2010

תגיד בובליל, למה אתה עוקב אחרי?

קודם בלימודים, אח"כ בדיסקוסים עכשיו גם בבירה.

מה יהיה השיגעון הבא?

בירה עושים באהבה או לא עושים בכלל

כשהבירה אחלה הכל אחלה

NO WOMAN, NO CRY

NO BEER, I DIE

 

רון_ב - ronstar's picture

Location

עמק זבולון 35
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/06/2010

 מר ברק, מה קורה ??? יא ג'אמוס אחד Laughing

כנראה ששנינו נמשכים לדברים הטובים.....

צריך להפגש ולהחליט על הדבר הבא....Wink

Location

קיבוץ משמר העמק
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/12/2010

אז אשתף במערכת שלי. סלחו לי שאין ברשותי את כל המינוחים המקצועיים.

מערכת All Grain ייעודית לתוצר של 20 ל'

Mash Tun - צידנית 35 ל', מסנן: צינורות נחושת מקבילים עם חריצים כלפי מטה.

סיר בישול - חבית של טמפו פתוחה מלמעלה (נפח של 27.5 ל').

Chiller - משאבה המזרימה מים קרים דרך סליל נחושת שבא במגע עם הבירה. מצנן תוך חציה שעה מטמפ' רתיחה ל-25-28 מעלות.

תסיסה - דלי פלסטיק, 20 ל'.

 

המאש טאן הוא החיזוק האחרון. אתמול בישלתי בו לראשונה - רמת סינון ושמירה על טמפרטורה שהקפיצה לי את איכות ונוחות הבישול.

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

:-)

בההכי חשוב הוא... שלא התחלת להדביק גופי חימום בכל מיני מקומות כמו כמה נק... רעשניות בפורום זה.

אתה בחור לעניין!

סיינט

קוואזימודו's picture

Location

פתח תיקווה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/20/2010

שלום לכולם

שמי ארז, בן 28 מפתח תיקווה. חדש חדש בתחום אבל כבר מכור (נו טוב, מכור לבירה מגיל צעיר מכפי שנהוג להודות)

נשוי ומצפה לילד.

מבשלת קוואזימודו ממוקמת כרגע בבית, אבל מקווה שתתפוס מספיק ממונטום להתרחב

לא עשיתי שום קורס, לומד בעצמי בעיקר מהאינטרנט ומספרים. ומקווה ללמוד וללמד דרך הפורום.

מבשלת קוואזימודו - בירה פתח תיקוואית משובחת

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 11/09/2010

ברןך הבא! :)

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

1+

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

+1

ארז- בירת הכרמל's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2010

1++

Offline

Location

פתח תקווה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/11/2011

שלום לכולם.

שמי ציון, מפתח תקווה. מבשל חדש מפתח תקווה. קורא סמוי אדוק של הפורום עד כה. מקווה להשתתף וללמוד מכם.

בינתיים מבשל מרכז אבל מתכוון להכנס לעולם האול גריין ברגע שאשתלט על התהליך בצורה יותר מסודרת.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ברוך הבא

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 08/30/2010

מצטרף לברכות :)

רפאל

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

מחבבים אוך, ציון...


Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

האמת היא שגם אני דיי חדש...אז ככה...

שמי ז'אן אני מבאר שבע, התחלתי לבשל ישר מגרעינים כי מרכז זה היה נראה לי משעמם. כרגע כמעט סיימתי להתארגן על ציוד מתאים לבצ'ים של 20-30 ליטר, אני בונה מבשלה מבוססת על חשמל, אחד היתרונות (חוץ מזה שזה זול יותר) שלא צריך גינה או מרפסת בשביל לבשל.

עד עכשיו בישלתי משהו כמו 7 בצ'ים שמשתפרים מפעם לפעם אומנם עדיין לא כמו שהייתי רוצה Smile

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

ואני תמיד חשבתי שלהתנהג כמו גבר הוא תמיד ההכי זול... :-|

מעניין...

סיינט

Location

Ariel
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2011

אעתיק לכאן את מה שרשמתי בפורום שמרים ותסיסה.

 

אז שמי איציק דובנוב, בן 21, מאריאל.
מבשל כחצי שנה ביחד עם אחי, בעיקר להרוות את הגרון של שנינו, המשפחה והחברים - בנתיים כולם מרוצים.
הנפחים כמובן בייתיים וקטנים, עד כה הושלמו 6 ביצ'ים, ועוד 2 כרגע בתסיסה.
כרגע מבשלים רכז, רוצים להתפתח גם לAG.

מתחברים יותר לבירות הבהירות והחיטתיות, אך לא פסחנו גם על איזה סטאוט. דיי סולדים מIPA.

כרגע בתסיסה: אייל בלגי מחוזק וסיידר תפוחים.

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

סיפרת כל זה לדגן לפני שהוא רשם אותך?

ברוך הבא...

 


קרן's picture
Offline

Location

השושנה
מבשרת ציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/01/2010

חח אלון הרגת אותי

האמת שגם אני בטראומה מ IPA אחרי הסינרגטית... צריכה חוויה מתקנת :)

קרן

מבשלת קייס

 חובבת ציון הראשונה!

Location

Ariel
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2011

קיצרתי ובוורסיה אחרת Laughing

שלחתי לו CV

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אלון, למעשה אני חושב שאני כבר במיעוט כאן (עמנואל - הנה נושא לסקר), אבל יש לי 11 עדים שראו אותי שותה רק חיטה ולאגרים במשך שבוע שלם - מן סוג של תרפיה שכזאת. אולי צריך להנהיג אותה עם IPA לחברים דוגמת החבר החדש (-:

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני יכול להעיד שIPA זה טעם נרכש.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

Ariel
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2011

הלוואי ואחשף לעולם חדש נפלא.

אבל בנתיים ממה שהכנתי בעצמי וטעמתי של החברים פה בתערוכה האחרונה, לא אהבתי. באמת שניסיתי :)

אפשר להגדיר את הסגנון כ-מי כשות (מקווה שלא פגעתי באף אחד), וחס וחלילה אין לי בעיה עם טעמי כשות חזקים.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

+1

Offline

Location

שמשית
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/07/2011


שלום

שמי אלכס, גר ביישוב שמשית שבאזור עמק יזרעאל.

התחלתי את צעדיי בבישול בירה לא מזמן, ועד עתה הספקתי לבשל מספר בודד של בטצים, אך עיקר עסוקי היה בהקמת המערכת, כפי שתוכלו לראות בלינק מטה

http://picasaweb.google.com/alx491/BeerBrewingSystem

הרעיון  של "סיר בתוך סיר" במערכת, שהקמתי את כולה במו ידיי, בא ממערכת Brew Master של חברת .Speidel ובשלב זה ולאחר שהמערכת כבר עובדת אני עדיין מתכנן מספר שינויים ושיפורים.

אשמח לענות על שאלות ולקבל רעיונות נוספים למערכת זו.

 בברכה

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יפה מאוד. אני מתרשם שאתה יודע מה שאתה עושה/

ממליץ לסובב את המשאבה כך שפתח הכניסה יהיה למטה. מנסיון, עוזר מאוד בפריימינג.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בהחלט מרשים ומעורר קנאה.

 

אני חוזר על כוונתי לפתוח פורום מתחרה "בשלני בירה שאינם מהנדסים ובעלי ידיים שמאליות" Laughing

אדי, אתה מצטרף אלי?

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ידיים שמאליות זאת לא בהכרח מגבלה כאשר יש חברים "מהנדסים" שמוכנים לעזור. כך שזה אינו תרוץ.