מתכון שניסיתי היום(מתכון שלי) ל20 ליטרים בירת חיטה בלגית.
2.5 kilo torrified wheat
2.350 kilos german pilsner
150 grams melanoidin malt.
29 grams
hallertauer hops (4.5%)AA לשעה בהרתחה.
7 גרם קליפות תפוז 5 דקות לפני סיום רתיחה.
חצי כפית גרעיני כוסברה טחונים 5 דקות לפני סוף הרתיחה.
7 גרם קליפות תפוז 2 דקות לפני הסוף.
מאש ב 70 מעלות ל70 דקות.
OG :1045
הריח בסוף הבישול נורא תפוזי אז אולי אפשר לקצץ קצת.
שמרים: fermentis s-33
להתסיס ב23 מעלות על מנת לקבל את הפנולים כמו שצריך מהשמרים.
זה הכל אלא אם כן אני שוכח משהו...תוצאות בעוד 3 שבועות.