belgian wit

2 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

מתכון שניסיתי היום(מתכון שלי) ל20 ליטרים בירת חיטה בלגית.

2.5 kilo torrified wheat

2.350 kilos german pilsner

150 grams melanoidin malt.

 

29 grams

 hallertauer hops   (4.5%)AA   לשעה בהרתחה.

7 גרם קליפות תפוז 5 דקות לפני סיום רתיחה.

חצי כפית גרעיני כוסברה טחונים 5 דקות לפני סוף הרתיחה.

7 גרם קליפות תפוז 2 דקות לפני הסוף.

מאש ב 70 מעלות ל70 דקות.

OG :1045

הריח בסוף הבישול נורא תפוזי אז אולי אפשר לקצץ קצת.

 

שמרים: fermentis s-33

להתסיס ב23 מעלות על מנת לקבל את הפנולים כמו שצריך מהשמרים.

זה הכל אלא אם כן אני שוכח משהו...תוצאות בעוד 3 שבועות.

 

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

בעיני חיטה ו- S33 לא עובדים ביחד, אני מוסיף הרבה יותר קליפות תפוז כיוון שהארומה דועכת מאוד מהר בבקבוק

יואב

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

מעניין, זאת הפעם הראשונה שאני משלב בין השניים נראה מה יהיה.