הבירה האחרונה שאני ואלעד בישלנו היא פורטר עם 150 גרם קקאו ניבס שהושרו 3 ימים בבורבון.
הן היו 3 שבועות בתסיסה שניה, יצא לא רע בכלל אבל דבר אחד מפריע, נראה כאילו הטעמים של הלתת, הגרעינים שהשרנו, קריסטל כהה ולתת שוקולד וטעמי הקקאו לא ממש התמזגו, כאשר הקקאו מרגיש יותר כמו שהוא היה בשקית לפני(עצי משהו) ולא טעם שוקולדי, איך אני אגדיר את זה? "חלק", האם זה עיניין של זמן יישון בבקבוק? (הבירה בוקבקה לפני כחודש) אני שואל כי נראה לי שזה מתכון שנחזור אליו עם שינויים ושידרוגים, אולי יותר מידי קקאו? הבאטצ' הוא של 20 ליטר.