אז עבר כבר שבוע ויום, והגיע הזמן לבקבק. ראו תמונות.
עבר דיי חלק ויש מספר שאלות:
הFG יצא - 1.014. (הOG היה 1.066) מחישוב מהיר יצא לנו כמעט 7% אלכוהול :)
תראו בתמונות את הקצף שנוצר במיכל התסיסה - נראה קצת רע ומריח כמו גן חיות לשמרים. מה דעתכם? התלבטנו אם לבקבק או לחכות קצת שהשמרים ירדו. אני קצת מפחד שנשארו יותר מידי שמרים ואז הבקבוקים יתפוצצו (שמנו 180 רגם סוכר תירס).
הבירה יצאה ממש עכורה. איך להבא אני דואג שהיא תצא צלולה יותר?
יצא לנו רק 15 ליטר :(
מטעימה ראשונית היא עושה רושם טוב.. קצת מרירה.
http://picasaweb.google.com/116923935215152295359/Botteling?feat=directlink