בישול מרכז

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

חברים

הקשבתי הבוקר בקשב רב לפודקאסט האחרון של Basic Brewing Radio

התכנית עסקה בתוצאות הניסוי האחרון שנערך ע"י Basic Brewing Radio בשיתוף מגזין BYO.

מטרת הניסוי היית לבדוק את ההבדלים (מבחינת ניצולת כשות והשפעות על הצבע) בין השיטות השונות לבישול מרכז: נפח מלא, נפח חלקי ונפח חלקי תוך הוספת הרכז בסוף הבישול.

 

אותי זה עניין מאד כי אני התחלתי בבישול נפח חלקי ועברתי לבישול נפח חלקי תוך הוספת הרכז בסוף הבישול.

התוצאות מענינות ביותר...

http://media.libsyn.com/media/basicbrewing/bbr03-04-10exp3.mp3

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תוך כדי הקשבה, תן את השורה התחתונה או בקיצור מה הכי טוב ?

אדי סער