אחרי שקראתי מספר פעמים את הפרק בספר של פאלמר על אול גריין והרגשתי שאני מבין מספיק את משרע הטמפ' וכיצד ניתן להשתמש בהם על מנת לשפר את המאש בכלליות. החלטתי לנסות, בכל זאת המטרה היא להשתפר ולהבין.
לקחתי מתכון שבוצע בעבר של בירה שאני לא לגמרי סגור על הסגנון (אולי סטרונג אייל). המטרה הייתה להצליח ליצור תירוש בגרוויטי גבוה (1.080) לשמור על טעמי לתת חזקים, ליצור בירה סמיכה ומתקתקה.
המהלך היה כזה מצטער שהכל בפרנהייל פשוט נמדחום המקובע בסיר מציג בפרנהייט, ופאלמר כותב בפרנהייט אז יותר קל לי לעבוד ככה)
ד'ואינג אין- (110-106F) ל 20 דק'
מאש לבטא אמילז - ( 148-146F) ל 20 דק'
מאש לאלפא אמילז- (160-154F) ל 40 דקות
מאש אאוט - 170F ל5 דק
הגרוויטי שלי יצא 1.070 - שזה פער די גדול בד"כ אני מגיע למרחק של נק' לכל כיוון.
אני ציפיתי לנצילות מלאה בזכות סטאפ מאש- יש למישהו רעיון איפה טעיתי?