נראה כי מודיעין הופכת לבירת הבישול הביתי של ישראל.
אני סופר 5 חוב"צים ועוד כמה שאינם רשומים (עדיין). (ועוד כמה שקרובים מספיק גיאוגרפית בשביל שניתן להם לשחק איתנו).
הידד!
נראה כי מודיעין הופכת לבירת הבישול הביתי של ישראל.
אני סופר 5 חוב"צים ועוד כמה שאינם רשומים (עדיין). (ועוד כמה שקרובים מספיק גיאוגרפית בשביל שניתן להם לשחק איתנו).
הידד!
"מבשלי הכרמל" שולטת!
6 חוב"צ מן המנין ועוד שניים מהאיזור והיד עות נטויה...
גלו גלו
סניף מודיעין - שלוחת גבעת C :)
בר"ג הולכים על איכות ולא על כמות :)
LIKE!
אל דאגה יואב, אתה לא בודד במערכה בר"ג :)
גם אני בעצם נציג של מודיעין במעלה אדומים והסביבה 0_O
בקצב הזה, אפשר לעשות בירה שכונתית ולא רק בירה ביתית :-)
למען האמת ראיתי כבר מועדוני בירה אמריקאים שעשו בישולים משותפים וגדולים יותר יחדיו.....אולי נולד לו פה רעיון?
חוב"ץ מודיעין - חבר במצוקה!
רכשתי היום באיביי רפרקטומטר:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemitem=270682521984
אבל עד שהוא יגיע (שבועיים) אני תקוע (מתכנן בישול בשישי-שבת)... מישהו מוכן להלוות?
אי אפשר כבר לבשל בלי רפרקטומטר? רוצה גם בקר טמפ' לשבת? (-:
ראיתי בדיונים קודמים את דעתך על רפרקטומטר אבל בכל זאת - זה לא שביר כ"כ שזה מעולה לי!
עכשיו אני יצא צעיר (אבל עדיין מותר לי) - בקר טמפרטורה זה פשוט מד-חום?
כמו שרפרקטומטר זה סתאם הידרומטר
בקר טמפרטורה תפקידו כשמו. לבקר את הטמפ'.
זה מן שמונץ חשמלי שמתחבר בין המקרר (במקרה של רוב האנשים פה) לרשת החשמל ובו
אתה קובע טמפ' מסוימת. הבקר מחובר מצד אחד לרגשים (חיישני טמפ') ומצד השני
למערכת הבקרה של המקרר ולפני תנודות הטמפ' ברגש מפעיל ומכבה את כל העניינים
במקרר וככה שומר על הטמפ' קבועה. אידיאלי לתסיסה, לאגרינג וכו'.
לדוג':
רפאל,
בקר טמפרטורה משמש, אצלי לפחות, בתהליך הבישול.
איפה פרננדו שיגיד "זה בגלל שכולכם נהייתם נק*** ועברתם לבשל בחשמל!"
(פרננדו, איפה אתה באמת? חבר, אתה חסר!)
סתם סתם, אני לגמרי מבין את המעבר לחשמל. הלוואי עליי רבע מהמערכות המטורפות שיש לך ולכוזרי (למרות שאת
שלך לא ראיתי, אבל לפי הטירוף שהיה במערכת השנייה מבוססת הגז (ראיתי סרטון) אני בטוח שהיא גם כזאת).
אני מניח שיש לבקר עוד המון שימושים, חוץ מבישול בחשמל ובמקרר תסיסה. רשמתי לו שימוש אחד שיבין רק את ההקשר.
גם אני הזמנתי לפני כמה ימים..