יש לי פערי קריאות סוכר בין המאש לבישול שאני מתקשה להבין:
עשיתי מאש של שעה בטמפ' 68.5, 6.4 ק"ג לתת, 16 ל' מים במאש.
בסוף השעה קיבלתי קריאה של 1.073
רוקנתי את המאש-טאן, ומילאתי 19.15 ל'. ספארג' של חצי שעה בטמפ' 82.
בסוף החצי שעה קיבלתי קריאה של 1.070.
עירבבתי את השניים (יצא 27 ל' סה"כ) והתחלתי בבישול.
לאחר רבע שעה לקחתי בדיקה - 1.052!. ה-OG עמד על 1.060.
מה הסיבה לפער הקריאה בין שלבי המאש לשלב הבישול?