אז כמו שאולי חלק מכם יודעים, החלטתי לאחרונה סופסוף להתקדם עם הבישולים ולעבור לAG ולהגדיל כמויות.
קניתי כבר סיר 45 ליטר מנירוסטה חדש (בובה של סיר) והכוונה היא לבשל בו AG. עכשיו נשמע לי הגיוני שיצא לנו להתססה משהו כמו 26-27 ליטר בבישול. עכשיו השאלה היא במה (לעזאזל) אפשר להתסיס את זה?
הפחמס 30 ליטר קטן מדי, הפחמס 60 ליטר גדול מדי. יש משהו באמצע? משהו שמתאים? בין 40-50 ליטר? הדבר היחיד שמצאתי היה: http://cgi.ebay.com/12-Gallon-Plastic-Fermenter-Lid-For-Beer-Wine-Cider_W0QQitemZ150546941599QQcategoryZ38172QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D1%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6431396036551153704#ht_1737wt_905
אבל זה גם יקר מאוד, להביא 2 כאלו יעלה באמת המון כסף, וזה נראה כמו פח זבל מסימס. (למרות שהגודל מתאים)