בעל פאב נדיב תרם למבשלה שלי חבית היניקן 30L , השאלה האם אני יכול להישתמש בה כסיר בישול ?
האם מישהו ניסה והצליח לפתוח אותה(את הפקק בראש החבית) ?
האם ברנר רגיל יחתוך את כל ראש החבית ? או שאני צריך ברנר מיוחד לנירוסטה ?
בעל פאב נדיב תרם למבשלה שלי חבית היניקן 30L , השאלה האם אני יכול להישתמש בה כסיר בישול ?
האם מישהו ניסה והצליח לפתוח אותה(את הפקק בראש החבית) ?
האם ברנר רגיל יחתוך את כל ראש החבית ? או שאני צריך ברנר מיוחד לנירוסטה ?
תתחדש
מושלם , תודה .
בכיף
שים לב שקוטר החיתוך נגזר מקוטר המכסה שברשותך
קוטר המכסה פחות כמה סנטימטרים לאטימה מלאה .
החברה בדף הישתמשו בדיסק על מנת לחתוך את החלק העליון וזה עלה להם המון (5-6 דיסקים ) .
נראה לי אני פשוט אלך למסגר שיחתוך לי עם ברנר .
הם השתמשו בדרמל - שישה דיסקים לחיתוך של דרמל עולים בערך שמונה דולר
החברה בלינק השתמשו בדרמל לא בדיסק, מגוכח לגמרי אבל כנראה שזה מה שהיה להם.
צריך לחתוך עם דיסק (משחזת זווית), בכל מקרה עדיף לקחת למסגר ועל הדרך לבקש שיהפוך את החלק העליון למכסה .
וחשוב חשוב חשוב לשחרר לחץ מהחבית לפני החיתוך , חבל על המסגר.
לא לחתוך עם ברנר! תהרוס את החבית. רק עם דיסק. ברנר לא יתן קו חלק ולעולם לא תצליח לישר אותו. לא אתה ולא המסגר. אם כבר לחתוך בפלסמה לייזר או בחיתוך מים. אבל זה יעלה הון.
+1
טוב לייזר אין לרתך ועם ברנר לא אפקטיבי על נירוסטה ככה הוא אומר .
אבל דיסק עצבני יש לו שם ונראה מחר את התוצאה .
לגבי השיחרור לחץ , חתיכת עבודה אבל שיחררתי , זה לא היה כזה פשוט כמו בקישור .
נישאר לי להיתארגן על ביט מתאים לקדיחה לברז .
קיצר שיהיה מוכן אני אעלה תמונה .
אני קצת סקפטי לגבי יכולתו של מסגר לעשות עבודה מניחה את הדעת. נחכה למחר ונראה. אלה פראים, מרביצים השחזות כאילו אין מחר. תבקש שיוריד גרדים ישבור פזה גם בחוץ וגם בפנים שלא תקרע לך את העור בבישול.
רק לי כואב הלב על החבית?
אני ממש לא מבינה גדולה בעניין אבל היא לא מתאימה לקג?
תתחדש ובהצלחה, עדכן מחר על התוצאות.
טוב , התוצאות :
לדעתי די סבירות בהיתחשב באמצעים .
נשאר לי להיתארגן על מקדח לטובת הברז .
נראה לא רע.
זה משוייף כך שלא תאבד יד בכל פעם שתרצה לקרצף את הקרקעית?
כן , הוא עשה פאזות בפנים ובחוץ , יותר סכנה לנקות את החלק הפנימי של ידיות ההרמה .
מישהו קדח בסיר נירוסטה ? איזה קוטר (ב מ"מ) מקדח אני צריך לברז חצי צול ?
זה היה או זה או לבקש טובה מלוק סקיווקר והחרב שלו אז היתפשרתי :)
מה עושים עם סיר בישול של 30 ליטר? יותר מבאץ של 20 ליטר אי אפשר.
זו גם היית המחשבה שלי.
20 ליטר בקושי. אני הייתי שומר אותה בתור קג.
עכשיו אתה נזכר להגיד לו את זה?? :)
אחלה סיר ל20 ליטר
חבית דומה שירתה אותי מצויין הרבה זמן והיום היא עושה חיל אצל חובב ציון אחר
בתור אותו חובב ציון אני יכול לאשר את זה, אבל אפשר להכין עד 32 ליטר בזה. היא משמשת כסיר הרתחה. שים לב יש לך איב 2-3 דד ספייס תתייחס לזה בחישובים שלך. ואם אתה כבר עושה את ההרכבות תעשה מה שנועם או שחר עשו שמו ברך ש נחושת לצמצם את הדד ספייס תתכנן טוב מראש.