שלום לכולם,
היום ישבתי קצת על beer recipator והחלתתי לנסות לבנות מתכון ובתקווה גם לבשל אותו...רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו.
אז ככה, רציתי ללכת על משהו שיהיה דומה לפילסנר (pilsner urquell) אבל אתסיס עם שמרים של אייל.
3kg German Pilsner | |||||
2kg American Vienna |
אני מניח שזה הפילסנר והוינה של גדי.
mash:15.5L
sparge:20.L
total boil 31 L
אחרי הבישול וכל ההפחתות ~25 ליטר
hops:
60minutes: 30g cascade 7%
30minutes: 15g Saaz3.5%
15minutes: 15g saaz 3.5%
dry: 30g saaz 3.5%
לא יותר מדיי כשות? לפי החישוב 31IBU
OG 1.05
FG 1.008
SRM ~4
שמרים עוד לא יודע...משהו נטרלי.
את הכשות לארומה אוסיף לסקונד.
מה אתם אומרים? יכול לצאת מזה משהו נחמד?