ז'אן ביקש עזרה מהפורם בעניין מתכון שהעלה שאלה שנתקלתי בה בעבר. דיקקושן - זה שווה את זה? מה מיוחד בזה? את השיטה הבסיסית אני מכיר אבל מה בעצם ההבדל בתוצאה? הרבה יותר פשוט לעשות סטאפ מאש.
ועוד שאלה סתם כדי להמריץ את המיצים- בעבר השתמשתי ברכז חיטה וכשרציתי להעביר את המתכון לאול גריין גיליתי שהרכז הזה נעשה בדיקוקשן. לא הצלחתי עדיין להגיע לאותה תוצאה כמו עם הרכז בעיקר מבחינת הצבע (בהסתמך על מרכיבי הרכז לבי האתר-
BAVARIAN HEFEWEIZEN
- golden brown, unhopped extract with a high concentration, produced from Weyermann® Wheat Malt, Weyermann® Pilsner Malt and Weyermann® CARAHELL®
- it is produced by a decoction mashing process
- the malt extract tastes very sweet with a well-balanced malt aroma
- Weyermann® Bavarian Hefeweizen Extract produces typical Bavarian Weizen Beers, Ales and Weizen Bock Beers
האם זו יכולה להיות הסביה או שסתם אני נסחף לנוסטלגיה כה זו הייתה בירת החיטה הראשונה שלי ומאז אני רודף אחר אותה אידיאה?