שלום
בהמשך למה שהולך בפורומים בימים האחרונים
אני דותן אני ממש חדש בכל העסק הזה המבשלה שלי מוקמת בימים אלה (עוד שבוע וחצי באץ ראשון) בקרית שמונה.
עד עכשיו עשיתי שני בישולים עם חבר שלי שיצאו ממש מופלאים (הוא כבר שנה בעסק).
אני חושב על לעשות בישול לאגר אשמח אם תגידו מה דעתכם (תהיו עדינים באמת נסיון ראשון אשמח להכוונה
4.8 קילו פילסנר
2.6 קילו קרמיוניק סוג 2
0.6 קילו מיוניק מאלט סוג 1
וכשות
30 גרם סאאז לשעה
30 גרם האלר טאוור חצע שעה
ועוד 15 גרם סאאז ל15 דק'
נפח הבישול יהיה 20.5 ליטר
מאשינג בשלב אחד (67 מעלות למשך שעה)
ושמרי w-34
פרמנטציה של שלב אחד
אשמח להערות בונות
תודה