טעם לוואי רע

5 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

בישלתי בירת חיטה בסגנון בלגי עם toriffied wheat 50%

גרעיני כוסברה טחונים וגרידת תפוז.

יש לבירה טעם מאוד לחמי אבל כמו של לחם שישב בחוץ הרבה והתקלקל.

השתמשתי בשמרי s-33 של פרמנטיס וזכור לי שיואב (פיסטה) העיר על כך שהם לא הולכים טוב עם חיטה...

מישהו יודע להאיר את עיני ולשוני לגבי הטעם הזה?

התסיסה הייתה בטמפרטורה של 20 מעלות כל הזמן.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שמולץ , תגיד, למה שאני אחלק איתך את הידע והנסיון שלי? בפעם הקודמת כשנתקלת בבעיה עם הקג ניסיתי לעזור. אתה לא חזרת עם פתרון לבעיה. כאילו שמעניין אותך רק לפתור לעצמך בעיות בלי לשתף את הקהילה בנסיונך.

אם זה הלך הרוח אצלך, אז שהקדוש יעזור לך.

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

עמנואל, כשאין לי מה להגיד אני לא אומר, לא עליתי על מקור הבעיה, ולא הזדמן לי לבדוק את החיבור על חבית אחרת או את החבית עם חיבור אחר.

אשמח לשתף בפתרון הבעיה אם וכשאדע מה היא, לבנתיים אני עם חבית לא פעילה ומחפש מישהו עם חבית שאוכל להעזר בה לבדיקה.

כשיש לי מה להגיד, להוסיף ולעזור אני מגיב על שאלות של חברים אחרים בפורום.

אז יש תובנה בנושא?

*אשמח אם תתקבל הצעתי להביא מהבירה למפגש הsmash  לביקורת למרות שזה לא קשור.אם מישהו חושב שזה לא במקום שיגיד לי, ולצערי הזדהם לי הלאגר של הsmash .

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

או קיי, , אני מתנצל על ההתקפה המיותרת. החבית ומה שסביבה כל כך פשוטה שמוזר היה לי שהבעיה לא נפתרה. יש לך רק חבית אחת?

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

שמולץ,

   לא בדיוק תשובה לשאלתך (כי באמת חייבים לטעום כדי לדעת על מה אתה מדבר) אבל הזכרת שהלאגר הזדהם לך.

אני יודע שאתה מבשל מנוסה ויש לך ציוד מתאים. אני גם יודע שלפי הגדרה, לאגרים יותר עמידים בזיהומים מאשר איילים (בעיקר בגלל טמפרטורת התסיסה הנמוכה) - מה קרה בדיוק? איך קבעת שמדובר בזיהום?

סיינט

 

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

היי

לא חושב שיהיה רציני לענות מבלי לטעום, תביא בקבוק ונדבר

יואב