חברים, יש לי גישה לחביות עץ משומשות באיכות מעולה. חביות עץ אלון צרפתי שיצאו משימוש בייקב בוטיק.
החביות טריות ולא מטונפות. חשבתי שיכול להיות רעיון לא רע להתנסות ביישון בירה בחביות האלה.
כמה שאלות שעלו בראשי, בטח יש עוד הרבה:
1. איך מחטאים חבית עץ,
2. איזה בירה מתאימה ליישון, כניראה בירה גדול
3. לכמה זמן כדאי ליישן?
4. אני מבין שמיישנים אחרי התסיסה ולפני הגיזוז, נכון?
5. באיזה תנאים כדאי ליישן? טמפ' אור וכד'
6. מה נפח של חבית? בצ' של 35 ליטר זה קטן מידי.
אשמח לשמוע שאלות נוספות ורעיונות לתשובות
תשתדלו לא רק להפנות לאתרי אינטרנט, אני יודע לחפש בגוגל, הייתי רוצה דיון כאן.