שלום לכל החברים.
אני ועוד חבר חשבנו איך ומה צריך לשנות בארץ כדי לאפשר לתחום לשבו את תיקרת הזכוכית הנורא נמוכה שהוא נימצא בו עכישיו.
פיחנו תוכנית קטנה, אבל היא עוד לא מגובשת מספיק, ואני אשמח להתיעץ, ולרתום אתכם לדבר:
1) צריך להבין בדיוק מה שינויים שצריכים, אלה הדברים שהצלחנו לגבש עד עכשיו אשמח שתוסיפו:
- הפרדה בין הגדרות של מבשלות, והתאמת תקנות ראליות לכל גודל (כמו בארהב או אירופה - מיקרו, מיני וכו...) לפי הקפי יצור.
- הגדרת התעשיה כחקלאית, כתירותית ככה שיהיה אפשר למצוא לזה מקום יותר בקלות בפריפריה
- איחוד מכירה, בפנים ומחוץ למבשלה.
- הקלות במיסים ליצור אלכוהול למבשלות מקומיות.
2) אחרי שנגדיר יותר טוב מה אנחנו רוצים לשנות, נמצא את בעלי המקתוע המתאימים כדי לנסח לנו את זה כמו שצריך (מהנדסי מזון, כלכלנים, בריאות, ו...)
3) הקמת שדולה (לובי) והעסקת שתדלנים שיקדמו אל מול מי שצריך
4) לצורך העניין צריך כסף, ולכן אנחנו רוצים לקיים מספר (שלוש) אירועים, ולרתום אותנו (הבשלנים), כדי לגייס את הכסף הזה.
הכוונה לעשות שלושה אירועים, צפון, דרום, מרכז. בהם ימכרו טעימו תבירות מקומיות. כל הרווחים לטובת קידום חקיקה בתחום תעשית הבירות.
5... אין חמש בינתיים.
אבל יש עוד הרבה שאלות שעדיין פתוחות... אז גם אתם מוזמנים לשאול בעצמכם ולעזור לי להבין את המהלך שאני רוצה לעשות יותר טוב.
וגם לראות ולהגיד אם אתם בעניין של לעזור מעשית בזה, להיות חלק...
זהו....
תודה לכל משתפי הפעולה