פרוייקט הבישול הבא משלי מתוכנם להיות פילסנר צכי ע"פ המתכון:
בישול 22 ליטר:
לתת:
5.3 ק"ג פילסנר
0.2 קג מוניק
מאשניג 66 מעלות ל-1 שעה בישול לשעה את הבירה עצמה
כשות:סאאז 3.5%
60גר ב-60 דק
15 גרם ב-40 דק
15גר ב-30 דק
30גר ב-5 דק
30גר ב-0 דק
שמרים W34-07
SRM מתוכנן ל-5
IBU מתוכנן 30
OG מתוכנן 1.055
FG מתוכנן 1.014
האם למישהו יש נסיון בפילסנר, נראה לי המון כשות למתכון יחדית 150 גרם על 22 ליטר.
תודה