הצעות למתכון שני

24 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

מוצקין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/26/2011

בכיוון סטאוט אבל רוצים לכוון לאזור  ה6-7 אחוזי אלכוהול

עם לתת נוזלי

אשמח לקבל הצעות

שמרים עדיפים

וגרעינים מתאימים

תודה

 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מצטער, המתכון שלי לאתגר הסטאוט לא מתאים לך.

זה בשבילך.

Location

מוצקין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/26/2011

תודה

 

מה אחוז האלכוהול הצפוי?

אילו שמרים אתה ממליץ?

 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הכל כתוב שם ומה שלא כתוב לא צריך לדעת.

כשתתחיל לבשל מגרעינים נדבר.

Location

מוצקין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/26/2011

וואלה מגניב

תודה

קרן's picture
Offline

Location

השושנה
מבשרת ציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/01/2010

לא מבשלת מרכז אבל הנה שניים שמצאי בחיפוש של דקה באינטרנט..

לא יכולה להמליץ כי לא ניסיתי, אבל אתה מוזמן לבדוק

 

http://www.beer-d.co.il/65841/%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%95%D7%98

 

http://www.wine4u.co.il/beerrecipe.asp?id=152

קרן

מבשלת קייס

 חובבת ציון הראשונה!

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

קרן, את חוזרת עלי

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא הבנתי למה אתה מכוון לאחוז אלכוהול מסוים...

 

בכל מקרה הנה שני מתכונים בדוקים:

 

http://beerdujour.com/Recipes/Jamil/JamilsRussianImperialStout.htm

http://beerdujour.com/Recipes/Jamil/JamilsDryStout.htm

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא חבל לבזבז מתכונים טובים על מבשל מתחיל??

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נראה לי שאני אנסה את השני אבל AG

עודד
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עודד,

המתכון ששחר ציין הוא כבר לAG.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

כן אבל הבחור ביקש מתכון רכז

עודד
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ושחר מיהר לענות לו.

אבל מבחינה נוספת של המתכון ראיתי שהוא מתכון AG. אלא אם טעיתי.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

:) ככה זה כשאני כותב הודעות מסלולרי -ה auto correction  מוסיף לי מילים ואני מוחק מילים.

בהודעה המקורית כתבתי "נראה לי שאני אנסה את השני , אבל הוא AG"

ה auto correction  מתקן לי ל "נראה לי שאני אנסה את השני,לא אבל הוא AG"

ואני מוחק וכותב מחדש - והתוצאה הסופית מופיעה כאן למעלה.

אתה צודק כמובן - מדובר על AG"

עודד
עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

טוב, אז בישלתי את "השני".

היום ביקבקתי, יש אפטר טייסט מוזר כמו של שוקולד 

ויש גם חמצמצות שמופיעה פה ושם כמו שעמנואל אמר.

אני לא יודע אם הdry staut הזה תקין או לא. ימים יגידו.

עודד
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תפתח בקבוק גינס בשביל להשוות.

גם שם יש איזו חמצמצות. נסה ותהנה.

 

בלי ציניות. אני לגמרי רציני.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אז זהו שכל מה שאני מכיר זה גינס מחבית.

עודד
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

וגם לה יש למיטב זכרוני חמצמצות מסויימת.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

שפרינצק
קרית מוצקין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/30/2011

כל כך נורא לתת קצת כבוד לאחרים?

לא רוצה/יכול לעזור אז פשוט לא, פשוט לא נעים לקבל הודעות כאלה

אנחנו כבר לא בצבא, אין צעירים וותיקים

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

גיטלר, סננן אותי. זה הדבר הראשון שצריך ללמוד פה אח"כ מאש וכאלה...

Offline

Location

שפרינצק
קרית מוצקין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/30/2011

לא לסנן יותר מדי, בכל זאת צריך קצת לשמור על עכירות בשביל האותנטיות :)

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בדיוק. ולא כל מה שאני כותב כאן נכתב ברצינות יתר. גם את זה כדאי לזכור. אני חובבן לא מקצוען. לא אתה ולא אף אחד אחר כאן הוא לקוח פוטנציאלי שלי....

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

רון, יואב,

קבלו מתכון שבושל בהצלחה:

http://hbd.org/cgi-bin/recipator/recipator?group=16&item=8972

יכול להיות שהמתכונים האחרים שהובאו טובים יותר אבל לפחות את זה אני יודע שבישלתי בהצלחה.

 

עמנואל, אין מתכון טוב ומתכון פחות טוב (טוב אולי יש...).אבל ההצלחה תבוא מהתהליך ומהמקצועיות של המבשל. ואני יודע שאתה יודע את זה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

מה כבר רצה החובב? מתכון על מנת להתחיל? ואתם כתשתם אותו וריכזתם ממנו את כל המאלט (במלוא מובן הספרג'ינג...)

קרן's picture
Offline

Location

השושנה
מבשרת ציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/01/2010

חחחח +1

קרן

מבשלת קייס

 חובבת ציון הראשונה!