בכיוון סטאוט אבל רוצים לכוון לאזור ה6-7 אחוזי אלכוהול
עם לתת נוזלי
אשמח לקבל הצעות
שמרים עדיפים
וגרעינים מתאימים
תודה
בכיוון סטאוט אבל רוצים לכוון לאזור ה6-7 אחוזי אלכוהול
עם לתת נוזלי
אשמח לקבל הצעות
שמרים עדיפים
וגרעינים מתאימים
תודה
מצטער, המתכון שלי לאתגר הסטאוט לא מתאים לך.
תודה
מה אחוז האלכוהול הצפוי?
אילו שמרים אתה ממליץ?
לא מבשלת מרכז אבל הנה שניים שמצאי בחיפוש של דקה באינטרנט..
לא יכולה להמליץ כי לא ניסיתי, אבל אתה מוזמן לבדוק
http://www.beer-d.co.il/65841/%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%95%D7%98
קרן, את חוזרת עלי
לא הבנתי למה אתה מכוון לאחוז אלכוהול מסוים...
בכל מקרה הנה שני מתכונים בדוקים:
http://beerdujour.com/Recipes/Jamil/JamilsRussianImperialStout.htm
לא חבל לבזבז מתכונים טובים על מבשל מתחיל??
נראה לי שאני אנסה את השני אבל AG
עודד,
המתכון ששחר ציין הוא כבר לAG.
כן אבל הבחור ביקש מתכון רכז
ושחר מיהר לענות לו.
אבל מבחינה נוספת של המתכון ראיתי שהוא מתכון AG. אלא אם טעיתי.
:) ככה זה כשאני כותב הודעות מסלולרי -ה auto correction מוסיף לי מילים ואני מוחק מילים.
בהודעה המקורית כתבתי "נראה לי שאני אנסה את השני , אבל הוא AG"
ה auto correction מתקן לי ל "נראה לי שאני אנסה את השני,לא אבל הוא AG"
ואני מוחק וכותב מחדש - והתוצאה הסופית מופיעה כאן למעלה.
אתה צודק כמובן - מדובר על AG"
טוב, אז בישלתי את "השני".
היום ביקבקתי, יש אפטר טייסט מוזר כמו של שוקולד
ויש גם חמצמצות שמופיעה פה ושם כמו שעמנואל אמר.
אני לא יודע אם הdry staut הזה תקין או לא. ימים יגידו.
כל כך נורא לתת קצת כבוד לאחרים?
לא רוצה/יכול לעזור אז פשוט לא, פשוט לא נעים לקבל הודעות כאלה
אנחנו כבר לא בצבא, אין צעירים וותיקים
גיטלר, סננן אותי. זה הדבר הראשון שצריך ללמוד פה אח"כ מאש וכאלה...
רון, יואב,
קבלו מתכון שבושל בהצלחה:
http://hbd.org/cgi-bin/recipator/recipator?group=16&item=8972
יכול להיות שהמתכונים האחרים שהובאו טובים יותר אבל לפחות את זה אני יודע שבישלתי בהצלחה.
עמנואל, אין מתכון טוב ומתכון פחות טוב (טוב אולי יש...).אבל ההצלחה תבוא מהתהליך ומהמקצועיות של המבשל. ואני יודע שאתה יודע את זה.