בהשראת Dogfish Head's 60 minute IPA בושלה היום במבשלת אי.זי. ביר בירת IPA בשיטת Continuous Hopping.
מבשלי בירה מכירים הוספת כשות בזמנים קבועים, לדוגמא @60 למרירות 30@ 15@ 5@ וכד'.
הפעם החלטתי לנסות טכניקה פחות פופולרית. מדובר במתכון IPA הבית, בירה שאני מבשל באופן קבוע. הפעם במתכון 100 גרם E.K.G שהוגשו ברציפות כל דקה גרם (בערך).
ההתחלה היתה עם תחילת הספרג' בסיר הבישול חיכו לתירוש 10 גרם כשות (FWH), ומתחילת הרתיחה (60דק') כל דקה גרם בערך עד כיבוי אש (10 גרם).
קשה להעריך את רמת המרירות של הבירה היות ותוכנת ביטסמיט אינה תומכת בשיטת הוספת כשות זאת ולהוסיף 60 פעמים כשות במתכון לא מתאים לי.
אני לא מתכנן דרי הופינג בבירה זאת כדי להבחין בהשפעת הטכניקה על הטעמים/ארומות.
עדכונים לגבי התוצאה בהמשך.
מישהו כבר ניסה? יכול לתאר למה אני יכול לצפות?