סוכר ענבים\תירס

10 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

ניתקעתי בלי סוכר . אני חייב לבקבק !!!

 

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג היום ? (מחר אני חוזר למילואים)

Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

קניתי בסופר פארם .... מקווה שזה בסדר

Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

קניתי בסופר פארם .... מקווה שזה בסדר

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

גם עם סוכר רגיל או דבש היית מצליח לגזז.

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מה שחשוב זה לקחת בחשבון את סוג הסוכר בו אתה משתמש בחישוב ההגזה והכמות הנדרשת. למיטב זכרוני בהשוואה לסוכר פירות - אותה כמות של סוכר לבן תייצר לך יותר CO2...

Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

כן אך יש לציין גם שפעולת הגיזוז תיקח יותר זמן .

 

 

Offline

Location

ramla
ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/05/2010

אני יודע אבל אף פעם לא ניסתי את זה אז אני לא יודע כמויות וכל מיני דברים שקשורים.

 

ואיך זה גם משפיע על הטעם .

 

 

אם תוכל להסביר..

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אם אתה עדיין צריך יולא מאוחר מדי צור קשר 052-2493258 (ב-18:30 אני יוצא מהבית )

אדי סער
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

באותו נושא שאלה אחרת:

כאשר אני מבשל אול גריין בBIAB נשאר לי המון TRUB בתחתית הסיר. אני משתדל לא להיות גרידי ולא לקחת אותו לתסיסה.

עלתה בראשי מחשה שאפשר בעצם לסנן את הנוזל שנשאר בסיר, להרתיח אותו שנית לחיטוי ואז להתשמש בתירוש הזה לטובת הביקבוק.

מישהו יודע להסביר בכמה תירוש צריך להשתמש לביקבוק (וכן, ברור שזה תלוי בגרביטי של התירוש).  

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

היי נועם,

לפעולה שתארת קוראים krausening

http://www.homebrewtalk.com/wiki/index.php/Krausening

 

זו נוסחא כללית: Quarts of gyle = (12 x gallons of wort) / (specific gravity - 1)(1000

 

 http://members.cox.net/burtonbe/gyle.xls

 אקסל עם חישוב מפורט יותר

 

 

 

 
אילן - BeerBeer's picture

Location

צורן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/23/2010

ובאותו נושא (בערך) - האם מישהו ניסה לבקבק עם דבש?
מה הכמות המומלצת, ומה ההשפעה על גוף הבירה?